Ευχαριστήρια Επιστολή Προς το Ιατρικό – Νοσηλευτικό και όλο το προσωπικό του ΓΝ Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ευχαριστήρια Επιστολή Προς το Ιατρικό – Νοσηλευτικό και όλο το προσωπικό του ΓΝ Χαλκίδας

Από την Οικογένεια: Γεωργίου Τζήμα και Ζωής Λιβανίου 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Προς το Ιατρικό – Νοσηλευτικό  και όλο το προσωπικό του ΓΝ Χαλκίδας
Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που τα λόγια είναι φτωχά,  μπορεί και αδιάφορα.
Για την οικογένειά μας ετούτες τις στιγμές τα λόγια παίρνουν άλλο νόημα, ακόμα και από αυτό το αληθινό, το βαθύ, το μεγάλο.
Από τις 4 Δεκεμβρίου ο δικός μας άνθρωπος βρέθηκε στα χέρια των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Χαλκίδας. Το πρωί τις 27ης Δεκέμβρη εξέπνευσε στην ΜΕΘ. Η υπόθεση έκλεισε και ο φάκελος διαγράφηκε! Σήμερα όμως, δεν μιλάμε για αυτό,  μιλάμε για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό ενός υπό κατάρρευση ΕΣΥ που μένει ακόμα ζωντανό χάρις στην αυτοθυσία, την ανθρωπιά, τον σεβασμό στον συνάνθρωπο, την έγνοια για την ενημέρωση, το κουράγιο να αντέξουν ακόμα λίγες ώρες. Έβλεπες στα μάτια τους την αγωνία και την κούραση να παλεύουν να νικήσουν  το χρόνο, να μη τους «φύγει» κανείς, να σου μιλάνε όπως οι γονείς στα παιδιά για να μην τα πληγώσουν, να θυσιάζουν τις ώρες, ίσως και τις προσωπικές τους, για να μένουν όρθιοι/ες γιατί κάτι θα έπρεπε να πουν έξω από την κλειστή πόρτα! Για αυτούς/ες μιλάμε σήμερα, για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια τους, για την αγανάκτηση και το γαμώτο.
Εμείς, περάσαμε 23 μέρες αγωνίας εκείνοι/ες περνάνε ώρες, μήνες και χρόνια παλεύοντας για το δικαίωμα στη ζωή, στην αξιοπρέπεια, στην δημόσια δωρεάν υγεία.
Εμείς, δεν κάναμε Χριστούγεννα και ούτε θα κάνουμε πρωτοχρονιά όλοι μαζί γιατί κάποιος θα λείπει, εκείνοι/ες όμως θα βρίσκονται πάντα πίσω από τις κλειστές πόρτες για να δίνουν μάχες να κερδίσουν ακόμα μια ζωή.
Οι οικογένειες μας θα είναι πάντα ευγνώμονες για ότι καταφέρνετε μέσα σε αυτό το σύστημα που πραγματικά αγγίζει τα όρια της αντοχής σας. Σας ευχαριστούμε για ότι κάνατε για τον δικό μας άνθρωπο , για ότι κάνετε για όποια ζωή είναι στα δικά σας χέρια.

Οικογένεια: Γεωργίου Τζήμα και Ζωής Λιβανίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages