Στην τελετή έναρξης λειτουργίας του κοινωφελούς Ιδρύματος «Αντώνη Σαμαρά» παρευρέθηκε ο Σπύρος Πνευματικός - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην τελετή έναρξης λειτουργίας του κοινωφελούς Ιδρύματος «Αντώνη Σαμαρά» παρευρέθηκε ο Σπύρος Πνευματικός

Στην τελετή έναρξης λειτουργίας του κοινωφελούς Ιδρύματος «Αντώνη Σαμαρά»  παρευρέθηκε ο Σπύρος Πνευματικός βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ και κουμπάρος του πρώην πρωθυπουργού, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στο θέατρο «Παλλάς».
Στην εκδήλωση η παράταξη εμφανίστηκε ενωμένη ενόψει της εκλογικής μάχης, όποτε και αν προκηρυχθούν οι εκλογές, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα νίκης. Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, στην οικονομία, στα ενεργειακά, στα εθνικά θέματα, στην κοινωνική ανάπτυξης,  που η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εγγυηθεί.
Η παρουσία όλων στηρίζει την πρωτοβουλία, που έχει στόχο τη διερεύνηση και εξέταση σημαντικών ζητημάτων της δημόσιας ζωής. Ο Σπύρος Πνευματικός ευχήθηκε καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο του Ιδρύματος Αντώνη Σαμαρά, ελπίζοντας να αποτελέσει μία δημιουργική παρέμβαση σχεδιασμού και προβληματισμού για εθνικά, οικονομικά, πολιτικά και πολιτιστικά ζητήματα της χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages