Στο 6ο τρόπαιο Παναθηναϊκού η προαγωνιστική ομάδα του Κ.Ο. Καρπενησίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στο 6ο τρόπαιο Παναθηναϊκού η προαγωνιστική ομάδα του Κ.Ο. Καρπενησίου

Ένα ακόμη διήμερο αγώνων ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχη της προαγωνιστικής ομάδας του συλλόγου μας στο 6ο τρόπαιο Παναθηναϊκού που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, 10-11 Δεκεμβριου. 

Όντας εξαιρετικοί εντός και εκτός πισίνας οι μικροί μας αθλητές κατάφεραν να ακουστεί το όνομα του συλλόγου μας αλλά και το όνομα της πόλης μας ανεβαίνοντας 12 φορες στο βάθρο, επίδοση που μας κατέταξε στην 6η θέση ανάμεσα σε 42 συλλόγους από όλη την Ελλάδα σε συγκομιδή μεταλλίων. 
Μια ακόμη επιτυχία η οποία οφείλεται στην προσπάθεια των παιδιών, των οικογενειών τους που στηρίζουν τις προσπάθειες τους, της ομάδας προπονητών, αλλά και στην άρτια λειτουργία του κολυμβητηρίου μέσα από τη σωστή συνεργασία της Δημοτικής Αρχής και του Συλλόγου μας. 

Η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε με το δεξί για τον Κ.Ο. Καρπενησίου δημιουργώντας προσδοκίες για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Συμμετείχαν:
Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης, Βουτσιλάκου Αργυρώ, Βουτσιλάκου Δήμητρα, Γκαρίλας Νίκος, Κακαβάς Βασίλης, Κακαβάς Γιάννης, Καρανίκας Γιάννης,  Κατοίκου Μαρία, Κοτσιμπού Μελίνα, Κουτρούμπα Νάγια, Κωτσοκάλης Παναγιώτης, Λαθύρη Παρασκευή, Παπαδοκωστόπουλος Βαγγέλης, Παππά Δανάη, Ράικου Πολυδώρα, Τσιγαρίδας Γιάννης, Φαρμάκης Κωνσταντίνος, Φραγκαλιού Ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages