Έντεκα (11) θέσεις μόνιμων διασωστών για το ΕΚΑΒ Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας στην προκήρυξη του Ιανουαρίου! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Έντεκα (11) θέσεις μόνιμων διασωστών για το ΕΚΑΒ Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας στην προκήρυξη του Ιανουαρίου!

Συνάντηση Θ. Ζεμπίλη με Νικ. Παπαευσταθίου: 
     
 Στην προκήρυξη 11 θέσεων διασωστών μόνιμης απασχόλησης για το ΕΚΑΒ Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας, με έδρα τον οικισμό Δάφνη, προχωράει τον Ιανουάριο η Διοίκηση του ΕΚΑΒ. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης που προέκυψε μετά την προγραμματισμένη σύσκεψη του Βουλευτή Ευβοίας κ. Θανάση Ζεμπίλη με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου.    
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι με την συγκεκριμένη προκήρυξη του Ιανουαρίου θα προσληφθούν 250 μόνιμοι διασώστες σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων οι 200 θα τοποθετηθούν στην Αττική. 
 Ο Θανάσης Ζεμπίλης, μέσω συναντήσεων με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, έχει επανειλημμένως θέσει το μείζον θέμα της λειτουργίας Τομέα ΕΚΑΒ στον οικισμό Δάφνης του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, όπου ο δήμος έχει εξασφαλίσει τον κατάλληλο χώρο. Ειδικότερα, ο Βουλευτής Ευβοίας είχε ζητήσει μόνιμες θέσεις εργασίας διασωστών για την λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ στην περιοχή, καθώς δεν υπήρχε ενδιαφέρον κάλυψης των θέσεων αυτών από επικουρικό προσωπικό.  
 
Μετά την απόφαση για την προκήρυξη 11 θέσεων μόνιμων διασωστών τον Ιανουάριο ο Τομέας ΕΚΑΒ στην Δάφνη, θα λειτουργήσει σε σταθερές βάσεις.       
 
Ο Θανάσης Ζεμπίλης δήλωσε ικανοποιημένος από αυτήν την εξέλιξη, ευχαριστώντας τον κ. Παπαευσταθίου για την θετική ανταπόκρισή του και το σημαντικό έργο που επιτελεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages