Θ. Ζεμπίλης στον ΕΦΚΑ Ιστιαίας: προτεραιότητα η μείωση των εκκρεμών συντάξεων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Θ. Ζεμπίλης στον ΕΦΚΑ Ιστιαίας: προτεραιότητα η μείωση των εκκρεμών συντάξεων

Το ΕΦΚΑ Ιστιαίας επισκέφτηκε σήμερα ο Θανάσης Ζεμπίλης, στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεων του στη Βόρεια Εύβοια. Ο Βουλευτής Ευβοίας πραγματοποίησε συνάντηση με τον προϊστάμενο και με στελέχη της υπηρεσίας, ενώ συζήτησε και με κόσμο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

«Η μείωση των εκκρεμών συντάξεων αποτελεί βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης και οι περιφερειακές υπηρεσίες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια. Όπως και εδώ στον ΕΦΚΑ Ιστιαίας, όπου γίνεται τεράστια προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο βασικές διαδικασίες πριν την έκδοση της σύνταξης, όπως η καταμέτρηση των ενσήμων και η ανακεφαλαιοποίηση. Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τα στελέχη της υπηρεσίας για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν για την επίτευξη αυτού του εθνικού στόχου», υπογράμμισε ο Βουλευτής Ευβοίας.  
Ο Θανάσης Ζεμπίλης, που εδώ και καιρό διατηρεί πολιτικό γραφείο στην Ιστιαία, επισκέπτεται σε εβδομαδιαία βάση, και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, την περιοχή προκειμένου να καταγράφει ελλείψεις και προβλήματα. Στη συνέχεια, παρεμβαίνει όταν και όπου χρειάζεται για την επίλυση των προβλημάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages