Η Σοφία Νικολάου στην εκδήλωση για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η Σοφία Νικολάου στην εκδήλωση για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Στην εξαιρετική εκδήλωση που έγινε χθες, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, με θέμα τις «Πολιτικές για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών», με αφορμή τη Διεθνή ημέρα κινητοποίησης και ευαισθητοποίησης για το πρόβλημα αυτό, συμμετείχε η Σοφία Νικολάου.  

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, παρακολούθησε την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και όλων όσοι μίλησαν για το μείζον κοινωνικό θέμα.  

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός συνόψισε τις πολιτικές που ακολουθούνται για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων, από την κακοποίηση γυναικών μέχρι την εμπορία ανθρώπων.  Το βασικό μήνυμα της εκδήλωσης ήταν να σπάσει η σιωπή, να μιλούν οι γυναίκες, να εμπιστεύονται την Πολιτεία και τις δομές, να μην επιτρέπουν στους κακοποιητές τους να συνεχίζουν το έγκλημα σε βάρος τους.  

Σε δήλωσή της η κ. Νικολάου τονίζει: «Τα εγκλήματα έμφυλης ή ενδοοικογενειακής βίας, οι απλές ή βαριές σωματικές βλάβες, ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων, η εκδικητική πορνογραφία, επιτέλους αντιμετωπίζονται σκληρά.  

Η προσπάθεια για να προστατευτούν οι γυναίκες και να εξαλειφθεί η βία σε βάρος τους, είναι διαρκής από όλους μας. Καλώ όλες τις γυναίκες που ζουν τον εφιάλτη της βίας να μιλήσουν, να αντιδράσουν, να πολεμήσουν με όλες τους τις δυνάμεις».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages