Κλιμάκιο της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Εύβοιας στο Νοσοκομείο Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κλιμάκιο της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Εύβοιας στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. -  Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ
Σήμερα 23/11/2022 κλιμάκιο  της Νομαρχιακής Επιτροπής Σύριζα Π.Σ. επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου μοίρασε ενημερωτικό υλικό  για τα θέματα υγείας.   

Στη συνέχεια έγινε συνάντηση με την πρόεδρο Ιωάννα Ιωάννου και με μέλος του Σωματείου, όπου μας ενημέρωσαν για τα σοβαρά  προβλήματα του Νοσοκομείου Χαλκίδας.                                        Ιδιαίτερη μνεία  έγινε για το τελευταίο συμβάν από μέρους Εργολάβου που θέλει να αναλάβει τη φύλαξη του Νοσοκομείου Χαλκίδας .  

Οι απειλές , οι τραμπούκικες συμπεριφορές απέναντι στους εργαζομένους και στο Σωματείο εργαζομένων ήταν πρωτοφανείς .
Ποια θα είναι η συμπεριφορά του  εν λόγω εργολάβου, αν αναλάβει τη φύλαξη?                                                         
Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στους εργαζομένους και στα αιτήματα τους για μόνιμες και σταθερές θέσεις εργασίας  για όλο το προσωπικό  (40% τουλάχιστον καλύπτεται από μη μόνιμο προσωπικό σε όλες τις ειδικότητες ) αξιοπρεπείς μισθούς και συμβάσεις εργασίας . 
   
Απαιτούμε  να λάβει θέση η διοίκηση του Νοσοκομείου για ακόμα ένα απαράδεκτο γεγονός .                Απαιτούμε να μάθουμε σε τι στάδιο βρίσκεται η μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Χαλκίδας.     
                                  
Τέλος απαιτούμε οι συνθήκες Εργασίας αλλά και οι συνθήκες Νοσηλείας των συμπολιτών μας, να είναι εκείνες που αρμόζουν σε Ευρωπαϊκή χώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages