Εκλογοααπολογιστική Γενική Συνέλευση Θεάτρου Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εκλογοααπολογιστική Γενική Συνέλευση Θεάτρου Χαλκίδας

Το Θέατρο Χαλκίδας καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση
Το Θέατρο Χαλκίδας συμπλήρωσε ακόμα δύο χρόνια και το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη σε Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 11/12/2022 και ώρα 11π.μ. στο 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο Χαλκίδας  (Μάριου Δοξάκη 57, Παλιά Πειραϊκή). 
Τα θέματα της συνέλευσης είναι:
1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ 2020-2022
2. Εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εφορευτικής Επιτροπής 2022 – 2024
Η παρουσία όλων των μελών είναι αναγκαία και απαραίτητη ώστε να προχωρήσουμε χωρίς καθυστέρηση στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και να συνεχίσουμε την δραστήρια  πορεία του Θ Χ..
Υποψηφιότητες
Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για Δ.Σ. ή Ε.Ε., καλούνται να στείλουν email στην επίσημη διεύθυνση του ΘΧ: info@theatroxalkidas.gr. Σε εξαιρετική περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, τα μέλη μπορούν να καταθέσουν εντύπως την υποψηφιότητά τους αποστέλλοντας σχετική αίτηση στα κεντρικά γραφεία του Θ Χ: Βενιζέλου 6, 34100, Χαλκίδα. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων ορίζεται η Πέμπτη 8/12 και ώρα 23.59 (σύμφωνα με το άρθρο 32α του Καταστατικού).
Συνδρομές
Τα μέλη μπορούν να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους την ημέρα της συνέλευσης είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΘΧ. Τα μέλη μπορούν να ενημερωθούν για το υπόλοιπό τους αποστέλλοντας σχετικό email στην διεύθυνση: members@theatroxalkidas.gr
Σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δ. Σ (2/11/2020) για την ενθάρρυνση της συμμετοχής και ενεργοποίησης των μελών, έχουν προβλεφθεί ρυθμίσεις οφειλών που ορίζουν ολική ή μερική διαγραφή τους. Επιπλέον, προβλέπεται η ισχύς ατέλειας για ανέργους, φοιτητές και πολύτεκνους με την επίδειξη σχετικού τεκμηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages