Προληπτικές εξετάσεις σε 245 παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Προληπτικές εξετάσεις σε 245 παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού

281 δωρεάν προληπτικές ιατρικές / οδοντιατρικές εξετάσεις σε 245 παιδιά πραγματοποιήθηκαν από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού (14-18/11)

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», με στόχο την παροχή εξειδικευμένων και ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης σε θέματα υγείας, πραγματοποιεί, από το 2002, Δράσεις Δωρεάν Προληπτικής Ιατρικής/ Οδοντιατρικής, για κάθε παιδί σε όλη την Ελλάδα.

Η Δράση Προληπτικής Ιατρικής/Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας, καθώς και με τη σύμφωνη γνώμη και συνεργασία των τοπικών Επιστημονικών Συλλόγων και άλλων θεσμικών Φορέων, και υλοποιείται με την αρωγή του ΟΠΑΠ.
Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο της δράσης  Προληπτικής Ιατρικής/Οδοντιατρικής  «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» επισκέφτηκε τον Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού. Τη Δράση του Οργανισμού στήριξαν, με αφοσίωση και συνέπεια, εθελοντικά Οδοντίατροι και Μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ευβοίας , καθώς και Ιατροί και Μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας, μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού.
Οι προληπτικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν, με απόλυτη τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας κατά της Covid-19, στο Κινητό Πολυϊατρείο «Ασκληπιό» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και τα αυξημένα κρούσματα Covid-19, οι εξειδικευμένες δράσεις του Οργανισμού προσαρμόστηκαν στις έκτακτες συνθήκες προκειμένου σύσσωμοι οι επαγγελματίες Υγείας του Οργανισμού να ανταποκριθούν με υπευθυνότητα και ασφάλεια στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς για τη συνεργασία:
Τον Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας
Τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ευβοίας
Τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού
Την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας
Την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ευβοίας 
Την εταιρία Αιδηψός Ferries 

Επίσης, ευχαριστεί από καρδιάς τους πολύτιμους εθελοντές ιατρούς και οδοντιάτρους που παρείχαν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, εξετάζοντας με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη κάθε ένα παιδί ξεχωριστά.

Από την έναρξη της δράσης το 2002 μέχρι και σήμερα έχουν υποστηριχθεί περισσότερα από 151.633 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Η Δράση Προληπτικής Ιατρικής/ Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», για μία ακόμη χρονιά, εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά», που ως στόχο έχει να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, όπως η προαγωγή και η διασφάλιση της υγείας ενηλίκων και παιδιών μέσω προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων. Ο ΟΠΑΠ αποτελεί διαχρονικά σταθερό υποστηρικτή της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Με επίκεντρο τη νέα γενιά, η στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας βασίζεται στους πυλώνες της Υγείας, του Αθλητισμού και της Απασχόλησης, εξυπηρετώντας ουσιαστικές ανάγκες και υλοποιώντας αποτελεσματικές παρεμβάσεις.
 
Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 11040
press@hamogelo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages