Στη Χαλκίδα, ο διεθνής αγώνας χειροσφαίρισης των Εθνικών ομάδων Ανδρών Ελλάδας – Ολλανδίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στη Χαλκίδα, ο διεθνής αγώνας χειροσφαίρισης των Εθνικών ομάδων Ανδρών Ελλάδας – Ολλανδίας

Στη Χαλκίδα, ο διεθνής αγώνας χειροσφαίρισης των Εθνικών ομάδων Ανδρών Ελλάδας – Ολλανδίας, για τα προκριματικά του EURO 2024.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) διοργανώνει τον διεθνή αγώνα Εθνικών ομάδων Ανδρών Ελλάδα- Ολλανδία για τα προκριματικά του EURO 2024,  στο κλειστό Κανήθου- Χαλκίδας, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:00, με ελεύθερη είσοδο. 

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ) σε Ελλάδα- Κύπρο και μέσω του καναλιού της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (ΕHF TV) ελεύθερα σε όλη την Ευρώπη και τον Κόσμο. 
Στο πλαίσιο της προβολής του αγώνα, αλλά και του κοινωνικού της χαρακτήρα, η Ομοσπονδία θα διοργανώσει δύο μεγάλα αναπτυξιακά event, με σύνθημα: "Παίζω χάντμπολ και στηρίζω την Εθνική μας ομάδα"

Το θέμα των αναπτυξιακών δράσεων θα είναι: 
Ένα street handball -ενταγμένο στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Βe Active- το Σάββατο 15/10 (11:00-13:00), στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, με τη συμμετοχή μαθητών από τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Α' βάθμιας εκπαίδευσης Ευβοίας, του Δήμου Χαλκιδέων, του ΔΟΑΠΠΕΧ και της ΔΑΕΕΠΕΧ. 

Επίσης η ΟΧΕ με την υποστήριξη της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής θα διοργανώσει αναπτυξιακό τουρνουά την Κυριακή 16/10 (10:00-16:00) στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου με τη συμμετοχή συλλόγων της Αττικής και της Κεντρικής Ελλάδας στις κατηγορίες Παμπαίδων- Παγκορασίδων (Α'-Β') και Μίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages