Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας στο πλευρό των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας στο πλευρό των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Σύριζα βρέθηκε στην Απεργιακή κινητοποίηση που έγινε την 20/11/2022 και ώρα 12:00 στην πύλη του Νοσοκομείου Χαλκίδας . 

Συνεχίζουμε σταθερά να βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων που κρούουν, για ακόμα μια φορά, των κώδωνα του κινδύνου για την τραγική κατάσταση που διαμορφώνεται στο χώρο της δημόσιας  υγείας αλλά και στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας . 
Απαίτηση όλων είναι   
Η κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων – η στελέχωση με μαζικές προσλήψεις και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων . Η κάλυψη των θέσεων  του τμήματος Επειγόντων περιστατικών . 
Η άρση των εκδικητών  αναστολών των υγειονομικών .
Η ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά , μερικά από τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων αλλά και όλης της κοινωνίας.                                                                                                                                      Ο Δημόσιας τομέας υγείας είναι ανεκτίμητος , αναντικατάστατος και πρέπει να διαφυλαχθεί και να ενισχυθεί και να σταματήσει κάθε σενάριο για καταργήσεις συγχωνεύσεις υγειονομικών μονάδων και ιδιωτικοποιήσεις του ΕΣΥ .

Χαλκίδα 21 Οκτ. 2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages