Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων του συλλόγου διαβητικών Ευβοίας ΄΄ Η γνώση σώζει΄΄. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων του συλλόγου διαβητικών Ευβοίας ΄΄ Η γνώση σώζει΄΄.

Την Κυριακή 16/10/22 πραγματοποιήθηκαν  τα εγκαίνια των γραφείων του συλλόγου διαβητικών Ευβοίας ΄΄ Η γνώση σώζει΄΄.  

Στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, όλοι μας χρειαζόμαστε ένα όπλο  για να καταπολεμήσουμε αυτήν την μάστιγα που λέγεται ΄΄διαβήτης ΄΄ στα πλαίσια της ανάγκης της αναβάθμισης του συστήματος υγείας της χώρας μας,  αλλά και στην ανάγκη βοήθειας  προς τους συμπάσχοντες συνανθρώπους μας, με σκοπό να υπάρχει πάντα ένα μέρος να υποδέχεται και να καλωσορίζει  τους ασθενείς , τις οικογένειες τους αλλά και κάθε έναν από εμάς που θέλει να συμμετάσχει ενεργά στην εθελοντική δράση βοήθειας προς πάσχοντες , σε εκδηλώσεις , να επιμορφωθεί πάνω στην ασθένεια, να μιλήσει με ειδικούς , να πει τα προβλήματα του και να έχει πάντα συμπαράσταση σε αυτήν την δύσκολη πορεία ζωής δημιουργήσαμε τον σύλλογο διαβητικών Ευβοίας ΄΄ Η γνώση σώζει΄΄εδώ θα είναι η βάση μας και  εδώ θα είναι το δικό μας  αλλά και το δικό σας σπίτι,
Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία της δημάρχου Χαλκιδέων κ. Βάκα, του κ. Κελαϊδίτη, του κ. Ζεμπίλη, της . κ. Μεγάλου και άλλων εκλεκτών καλεσμένων και μελών του συλλόγου μας, επίσης παρευρέθηκαν εκεί και εθελοντές/μέλη του ερυθρού σταυρού για να πραγματοποιήσουν μετρήσεις και να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για την νόσο αυτή. 

Η κυρία Βάκα, ο κ. Κελαϊδίτης, ο κ. Ζεμπίλης, η . κ. Μεγάλου στην ομιλία τους μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο πόσο είναι εμφανής η αναγκαιότητα ενός συλλόγου διαβητικών  στον νομό μας, στην σημαντικότητα της ύπαρξης του και στην συνέχιση του έργου αυτού και συγχάρηκαν το διοικητικό συμβούλιο για την πρωτοβουλία τους,  επίσης  ευχήθηκαν και υποσχέθηκαν  με την βοήθεια των διοικούντων του νομού μας,  να μπορέσει ο σύλλογος να συνδράμει στην αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών των ασθενών αλλά και στην επίλυση των προβλημάτων αυτών και των οικείων τους  και ευχήθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο να συνεχίσει και να προχωρήσει σε περισσότερες εκδηλώσεις , να προσφέρει βοήθεια και να αναπτυχθεί για το καλό όλων μας.

Μετά το τέλος της τέλεσης του αγιασμού το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου τα μέλη και οι καλεσμένοι μας  έμειναν για να γνωριστούμε και να μπορέσουμε να μοιραστούμε ιδέες για την αντιμετώπιση  και καλύτερη ενημέρωση της δύσκολης αυτής νόσου. 
Τα γραφεία του συλλόγου μας είναι ανοικτά για όσους έχουν ανάγκη αλλά και για όσους έχουν όρεξη για να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση του σκοπού μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν εκεί μαζί μας  συνοδοιπόροι στο όραμα μας και σας καλωσορίζουμε επίσημα πλέον στο δικό μας αλλά και στο δικό σας σπίτι.

 Καλωσορίσατε λοιπόν φίλοι μας .

ΤΟ Δ.Σ.
Κατερίνα Κουρνη
Μαραθωνίτης Νίκος 
Συρμακέζη Βασιλική 
Πρασσοπούλου Βασιλική 
Σμπιλίρη Νικολέτα
Κεραμύδας Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages