1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Χαλκίδας

Πανευβοϊκός Σύλλογος "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ"

ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" διοργανώνει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 στη Χαλκίδα, Λαϊκό Αγώνα Δρόμου ο οποίος θα τελέσει Υπό την Αιγίδα της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Χαλκιδέων.

Ο Λαϊκός αγώνας δρόμου Χαλκίδας είναι αφιερωμένος κατά της Γυναικοκτονίας και της Παιδικής Βίας, μάστιγες της εποχής μας που διαρκώς γιγαντώνονται. 
Στο πλαίσιο δε του σκοπού του, που είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μέρος των εσόδων θα προσφερθούν στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας. 

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" απευθύνει κάλεσμα σύσσωμης συμμετοχής, ώστε όλοι και όλες μαζί, μικροί και μεγάλοι, να δώσουμε ενωμένοι ένα ηχηρό μήνυμα, κατά της Γυναικοκτονίας και της Παιδικής Βίας.  

Οι εγγραφές στον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Χαλκίδας ξεκίνησαν ! (Ηλεκτρονική συμμετοχή στο https://bit.ly/ChalkidaRoadRun). 

Εγγραφές θα γίνονται και στα γραφεία του Συλλόγου, στην διεύθυνση Φαρμακίδου 1 (πλησίον αρχές παραλίας Χαλκίδας), την Παρασκευή 7/10/2022 (ώρες 15.00 έως 20.00) και το Σάββατο 8/10/2022  (ώρες 09.00 έως 21.00). 

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" ενημερώνει με το παρόν Δελτίο Τύπου, ότι ενόψει της διεξαγωγής του αγώνα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, θα τεθούν σε εφαρμογή οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - αναφορικά με την κίνηση των οχημάτων - στοχεύοντας στη άρτια και πρωτίστως ασφαλή διοργάνωση του αγώνα.  

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΚΙΝΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

- Πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διακοπεί η κυκλοφορία στις παρακάτω Λεωφόρους και Οδούς: 

1. ΑΓΩΝΑΣ 01 ΧΛΜ
Οδός  Μιαούλη - οδός Τζιαρντίνι – οδός Φαρμακίδου – οδός Αγγελή Γοβιού 

2. ΑΓΩΝΑΣ 05 ΧΛΜ
Οδός  Μιαούλη - οδός Τζιαρντίνι – οδός Φαρμακίδου – οδός Αγγελή Γοβιού – Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου – οδός Ιωακείμ Παντελάκη.

3. ΑΓΩΝΑΣ 12 ΧΛΜ
Οδός Μιαούλη - οδός Τζιαρντίνι – οδός Φαρμακίδου – οδός Αγγελή Γοβιού – Π.Ε.Ο. Αθηνών - Χαλκίδας  – οδός Παπαστρατή.

Α.  ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ ΩΡΕΣ 09:00 ΕΩΣ 11:45 ΤΗΣ 09-10-2022.

Θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στην διασταύρωση της Λεωφόρου Χαϊνά με την οδό Κατσικογιάννη για τα οχήματα άνω των 3.5 τόνων, τα οποία θα εκτρέπονται στην οδό Προαστίου.

Θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στην διασταύρωση των οδών Μιαούλη και Μ. Αποστόλη και τα οχήματα κάτω των 3.5 τόνων θα εκτρέπονται στην οδό Αποστόλη.  

Θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στην διασταύρωση των οδών Μ. Κακαρά και Αντωνίου και τα οχήματα θα εκτρέπονται στην οδό Αντωνίου.

Θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στην διασταύρωση των οδών Μιαούλη και Αγγελάτου και τα οχήματα θα εκτρέπονται στην οδό Αγγελάτου.

Θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στην διασταύρωση των οδών Ελ. Βενιζέλου – Παπαναστασίου και Νεοφύτου. Θα απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων στην οδό Ελ. Βενιζέλου από το ύψος του ΟΤΕ έως την οδό Αγγελή Γοβιού. Τα οχήματα θα εκτρέπονται από την οδό Παπαναστασίου στην οδό Ελ. Βενιζέλου και προς την οδό Νεοφύτου, με κατεύθυνση προς οδό 28ης Οκτωβρίου και Λεωφόρο Χαϊνά, αντίστοιχα.

Θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στην διασταύρωση των οδών Ελ. Βενιζέλου και Αγγελή Γοβιού.

Θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στην διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους και Καρώνη και τα οχήματα θα εκτρέπονται στην οδό Καρώνη.

Θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στην διασταύρωση των οδών Καψάλη και Καπνίση και τα οχήματα θα εκτρέπονται στην οδό Καψάλη.

Β.  ΑΠΟ ΏΡΕΣ 07:30 ΕΩΣ 12:00 ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ ΕΩΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΟΜΒΟ ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στην διασταύρωση της Λεωφόρου Δροσιάς με την οδό Αγίων Αναργύρων (Διασταύρωση Αγίας Παρασκευής) και τα οχήματα θα εκτρέπονται στην Λεωφόρο Δροσιάς.

Θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στην διασταύρωση Δροσιάς και όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται στην Λεωφόρο Δροσιάς και στην οδό Λεωφόρο Καραμανλή, ανάλογα με την κατεύθυνση τους.

Θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στην έξοδο της Υψηλής Γέφυρας, για όλα οχήματα που θα θέλουν να κινηθούν προς τον Κυκλικό Κόμβο των Τσιμέντων Χαλκίδας και προς την περιοχή της Γλύφας.

Θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στο Κυκλικό Κόμβο των Τσιμέντων Χαλκίδας για όλα τα οχήματα που θα θέλουν να κινηθούν προς την περιοχή της Γλύφας και προς την Ν.Ε.Ο. Σχηματαρίου – Χαλκίδας. 

Θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό που βρίσκεται κάτωθι του πάρκινγκ της Υψηλής Γέφυρας, η οποία οδηγεί στον Κυκλικό Κόμβο των Τσιμέντων Χαλκίδας, για όλα τα οχήματα που θα εξέρχονται της Ν.Ε.Ο Σχηματαρίου – Χαλκίδας και θα θέλουν να κινηθούν προς την περιοχή της Γλύφας καθώς και όλων των οχημάτων που  κινούνται από Βαθύ προς την περιοχή της Γλύφας. Τα οχήματα θα εκτρέπονται στο σημείο και θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο. Σχηματαρίου – Χαλκίδας, με κατεύθυνση προς Υψηλή Γέφυρα. 

Γ.  ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ ΩΡΕΣ 11:15 ΕΩΣ 13:00 ΤΗΣ 09-10-2022.

Θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στην διασταύρωση των οδών Καραγιάννη και Παπαστρατή. Θα απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων στην οδό Παπαστρατή και τα οχήματα θα εκτρέπονται στην οδό Καραγιάννη και στην οδό Σιώκου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages