Η Σοφία Νικολάου στην ημερίδα για την Εκπαίδευση και τις νέες ευκαιρίες στο επιχειρείν στην Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η Σοφία Νικολάου στην ημερίδα για την Εκπαίδευση και τις νέες ευκαιρίες στο επιχειρείν στην Χαλκίδα

Στην ημερίδα ««Εκπαίδευση & νέες ευκαιρίες στο επιχειρείν», που διοργάνωσε στη Χαλκίδα η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ, βρέθηκε η Σοφία Νικολάου.

Κεντρικοί ομιλητές στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία ήταν η κ. Ζέτα Μακρή, υφυπουργός Παιδείας και ο κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης, Διοικητής Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Στην ημερίδα αναλύθηκαν θέματα που αφορούν τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την επιχειρηματικότητα, ειδικά στην Εύβοια όπου υλοποιείται ένα ευρύ σχέδιο ανάπτυξης προκειμένου να επουλώσει τις πληγές της.
Η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, τόνισε τη σημασία που έχει για την περιοχή η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες και οι επιχειρηματίες για τις νέες εξελίξεις.

Σε δήλωσή της, μεταξύ άλλων ανέφερε: «H Εύβοια χρειάζεται ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης, μια σειρά δράσεων σε όλους τους τομείς που θα κρατήσουν τα παιδιά μας στον τόπο τους.

Χρειάζεται αναπτυξιακά έργα κι ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο που θα φέρει επενδύσεις και θα συμβάλλει στην έκρηξη του τουρισμού… Είναι αδήριτη ανάγκη να συνδέσουμε το επιχειρείν με την εκπαίδευση, από το δημοτικό σχολείο μέχρι το Πανεπιστήμιο, δίνοντας κίνητρα στους νέους για να μείνουν στα σπίτια τους. Και κάνοντάς τους ικανούς επιχειρηματίες που θα φέρουν αναπτυξιακή προοπτική».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages