Στους Αγιασμούς για τη νέα σχολική χρονιά η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στους Αγιασμούς για τη νέα σχολική χρονιά η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στην τέλεση των Αγιασμών στο 26ο Δημοτικό, στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Χαλκίδας που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. 
Στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Χαλκίδας, κατά τον χαιρετισμό της, ανέφερε μεταξύ άλλων τις επεμβάσεις που έχουν γίνει στα δύο σχολεία, καθώς και τις νέες που πρόκειται να γίνουν, όπως αντικατάσταση κουφωμάτων στο Γυμνάσιο, εγκατάσταση ραμπών και κατασκευή χώρων υγιεινής για ΑμεΑ, καθώς και ελαιοχρωματισμοί και διαμόρφωση του αύλειου χώρου.
Στο 26ο Δημοτικό, η Δήμαρχος ενημέρωσε εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά για το έργο της ανέγερσης του νέου σύγχρονου σχολείου, στην περιοχή του Μπαταριά, που αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής αρχής και το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της ανάδειξης του αναδόχου, ο οποίος θα αναλάβει την κατασκευή. 
Τέλος, ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά και ανέφερε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να εργάζεται καθημερινά, με στόχο ασφαλείς, λειτουργικούς και ευχάριστους σχολικούς χώρους για τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages