Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ Arrepiado στο 20ο Motor Festival Gold Edition του ΟΑΚΑ! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ Arrepiado στο 20ο Motor Festival Gold Edition του ΟΑΚΑ!

To Motor Festival, η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, φροντίζει να εξελίσσεται διαρκώς και τρανή απόδειξη θα αποτελέσει και το 20ο event της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού αλλά και της E.P.T.A. (European Passenger Transportation Association)!
Στο 20ο Motor Festival Gold Edition δυναμικό «παρών» θα δώσει, για να… απογειώσει το κοινό με τα «κόλπα» του, ένας εκ των κορυφαίων stunt man οδηγών στον κόσμο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ Arrepiado! 
Ο παγκοσμίου φήμης stunt rider και η ομάδα του… έρχονται στο ΟΑΚΑ για να προσφέρουν μοναδικά ακροβατικά shows, δράση και ένταση στην εντυπωσιακή αρένα του κορυφαίου μηχανοκίνητου πάρκου αδρεναλίνης στην Ελλάδα!
Το Motor Festival έχει συνηθίσει το κοινό στο να προσφέρει κάθε φορά νέες αξέχαστες μηχανοκίνητες εμπειρίες και στην απόλυτη… περιπέτεια δράσης που θα εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου 7-9 Οκτωβρίου - με τετρακίνητα «τέρατα» που θα πατάνε αμάξια, φορτηγά, drift, αμάξια σε… επικίνδυνες αποστολές να πηγαίνουν σε 2 ρόδες, αναβάτες να περνούν μέσα από φωτιές, άλματα μηχανών πάνω από δεκάδες αυτοκίνητα και τον «Γύρο του θανάτου» - έρχεται να προστεθεί και ο Arrepiado! Ο εκ των κορυφαίων στο stunt riding στον κόσμο οδηγός θα πλαισιώσει, μαζί με την ομάδα του, αυτήν τη σπουδαία μηχανοκίνητη γιορτή των «2» και των «4» τροχών, υποσχόμενος ότι θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα… κόκκινα!
Ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζας δήλωσε εκστασιασμένος από τα όσα πρόκειται να διαδραματιστούν φέτος στην μηχανοκίνητη αρένα του OAKA, προσθέτοντας: 
«Το Motor Festival έχει, πλέον, ως στόχο να γίνει ένα διεθνές ραντεβού για τους λάτρεις της μηχανοκίνησης. Είμαι ενθουσιασμένος. Το επίπεδο της διοργάνωσης συνεχώς ανεβαίνει και οι παροχές για εκθέτες, οδηγούς και επισκέπτες έχουν τριπλασιαστεί σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μας διοργάνωση. Πιστεύω πως το φετινό ραντεβού θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες όλων των συμμετεχόντων μέσα από τις χιλιάδες εικόνες δράσης, τα shows, αλλά και τα events που θα εξελίσσονται εντός και εκτός της αρένας, συνθέτοντας ένα αξέχαστο μωσαϊκό. Τα shows θα εναλλάσσονται με τέτοιο ρυθμό, που θα κρατάνε τους πάντες καθηλωμένους»!
Το ραντεβού, λοιπόν, έχει ήδη δοθεί: Από τις 07-09 Οκτωβρίου (Παρασκευή 18:00 -23:00, Σάββατο 11:00 – 23:00, Κυριακή 11:00 - 22:00 το ωράριο λειτουργίας) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το 20ο Motor Festival θα προσθέσει κι άλλη αξία και ιπποδύναμη στο χώρο της μηχανοκίνησης!

  
Facebook Code
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages