Μ. Χατζηγιαννάκης: Το 60% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων οδεύει για κλείσιμο και η ΝΔ ενισχύει την αισχροκέρδεια των ολιγαρχών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μ. Χατζηγιαννάκης: Το 60% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων οδεύει για κλείσιμο και η ΝΔ ενισχύει την αισχροκέρδεια των ολιγαρχών

Το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη δυσμενή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το κοινωνικό πρόβλημα της στεγαστικής κρίσης σχολίασε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, μιλώντας στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά Κανάλι Ένα και στον δημοσιογράφο κ. Μπαρδούνια.

Όπως τόνισε ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, η κυβέρνηση της ΝΔ ισχυρίζεται απίστευτα πράγματα, καθώς, ενώ για την υπόθεση των υποκλοπών παραιτήθηκαν ο ανιψιός και πιο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού κ. Δημητριάδης και ο διοικητής της ΕΥΠ κ. Κοντολέων, αποδεικνύεται καθημερινά στην πράξη ότι το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί να επιβάλει ομερτά για την υπόθεση των υποκλοπών, παραβιάζοντας την αληθή ερμηνεία του Συντάγματος για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής και πλήττοντας την καρδιά της Δημοκρατίας. Ο Μ. Χατζηγιαννάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως, «δεν είναι μόνο ζήτημα του κ. Ανδρουλάκη, του κ. Κουκάκη ή του κ. Σπίρτζη το αν παρακολουθούνται. Είναι ζήτημα να μην αφήσουμε την ΕΥΠ να λειτουργεί με παρακρατικές μεθόδους και, κυρίως, να μην αφήσουμε το Πολίτευμά μας να κυλιστεί στον βούρκο που μας έχει βάλει η κυβέρνηση της ΝΔ». 

Όσον αφορά την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών & υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υποστήριξε ότι για πρώτη φορά από τις εξαγγελίες ενός Πρωθυπουργού στις ΔΕΘ οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν άκουσαν ούτε μία ενίσχυση. “Δεν πρόκειται να αντέξουν”, συνέχισε, “μετά από 10 χρόνια μνημονίων, 2 χρόνια πανδημίας και τώρα με την κρίση ενέργειας και την κρίση πληθωρισμού. Το 60% αυτών των επιχειρήσεων, αν δεν στηριχθούν θα κλείσουν, και, δυστυχώς, είναι οι επιχειρηματίες που πάλεψαν όλα αυτά τα χρόνια, είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας που έμεινε όρθια, δεν είναι «ζόμπι» που έλεγε ο κ. Γεωργιάδης”. 

Κλείνοντας τη συζήτηση, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης ανέφερε ότι υπάρχει ένα έντονο κοινωνικό πρόβλημα, εκείνο της στέγασης των νέων ανθρώπων καθώς τα ενοίκια έχουν φτάσει στο Θεό. Πρέπει, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, να παρθούν μέτρα, η κυβέρνηση της ΝΔ προσπαθεί με ευχολόγια να λύσει το πρόβλημα όταν η Πορτογαλία παραδείγματος χάρη διοχετεύει χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης 5,5 δις ευρώ για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages