Σπύρος Πνευματικός: «Στόχος μας η ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σπύρος Πνευματικός: «Στόχος μας η ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών»

Συνάντηση είχε ο Σπύρος Πνευματικός βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022, στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Λευτέρης Ραβιόλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Άλκης Βόσσος. 
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο του κύκλου των επαφών που έχει ξεκινήσει ο βουλευτής στα Υπουργεία για την προώθηση και επίλυση σειράς σημαντικών  ζητημάτων που απασχολούν τους Δήμους της Εύβοιας.
Πιο συγκεκριμένα, τα θέματα που έθεσαν στον Υπουργό αφορούσαν στο ολοκληρωμένο πλαίσιο διαχείρισης απορριμμάτων και την αντιμετώπιση αναγκών των Δήμων της Εύβοιας σε ό, τι αφορά τη διαχείριση των αποβλήτων και τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών, καθώς και το σχέδιο δράσης για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε), προκειμένου να είναι ένα χρήσιμο «εργαλείο» παροχή φθηνότερης ενέργειας και διασφάλισης της τοπικής ανάπτυξης. Επισημάνθηκε, επίσης, η σημασία απόδοσης του 1% από το ειδικό τέλος στους οικιακούς καταναλωτές στις περιοχές, όπου έχουν εγκατασταθεί σταθμοί Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Σε κάθε περίπτωση κοινός στόχος είναι η πραγματοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων και έργων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και προς αυτή την κατεύθυνση θα αναζητηθούν οι βέλτιστες λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages