Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας.

Είχα την τιμή και τη χαρά να επισκεφθώ, την Κυριακή 21 Ιουλίου,  τα περίπτερα των παραγωγών που συμμετέχουν στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Επιμελητήριο Εύβοιας, στην πλατεία Αγίου Νικολάου Χαλκίδας.
Με την ευγενική συνοδεία του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, κ. Βαγγέλη Κούκουζα, του μέλους της ΔΕ του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κ. Βασίλη Βαρελά και του διευθυντή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, κ. Χαράλαμπου Καραβά, ξεναγήθηκα στο χώρο του Φεστιβάλ, όπου είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με όλους τους εκθέτες από την Εύβοια αλλά και άλλες περιοχές της περιφέρειάς μας.
Μακάρι όλες αυτές οι προσπάθειες να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο για τους ίδιους τους παραγωγούς όσο και για την τοπική μας οικονομία. Το σίγουρο είναι οτι αξίζουν την εμπιστοσύνη  και τη στήριξη όλων μας.
Η Εύβοια και η Στερεά με τα ξεχωριστά τοπικά προϊόντα τους,  έχουν τη δυνατότητα να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο, στις αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού, αρκεί φυσικά να υπάρχει στοχευμένη, μεθοδική, συνεπής και ποιοτική δουλειά προβολής και προώθησης όλου αυτού του πλούτου, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages