ΚΕΕΕ: Το πρόγραμμα της Γενικής Συνέλευσης στη ΔΕΘ – 9-11 Σεπτεμβρίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΚΕΕΕ: Το πρόγραμμα της Γενικής Συνέλευσης στη ΔΕΘ – 9-11 Σεπτεμβρίου

Με βασικό θέμα: «Η αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ προς όφελος των επιχειρήσεων και της πραγματικής οικονομίας - Μέτρα αντιμετώπισης των επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης από τις επιχειρήσεις», θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, το  Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 (The Met Hotel - αίθουσα συνεδριάσεων «Μαΐστρος», οδός 26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη).

Αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης, το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου, στις 14:00,  θα παρατεθεί επίσημο γεύμα από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (The Met Hotel).
Την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022, στις 11:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια περιπτέρων Κ.Ε.Ε.Ε. και Επιμελητηρίων: (Εκθεσιακός χώρος ΔΕΘ - Κεντρική Είσοδος Περιπτέρου 2).

Το βράδυ της Παρασκευής, 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί δείπνο από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (πρώην Κυβερνείο Θεσσαλονίκης «Παλατάκι» οδός Θεμιστοκλή Σοφούλη 131, Καλαμαριά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages