Για το σκάνδαλο Novartis - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Για το σκάνδαλο Novartis

  Η θεωρία της σκευωρίας στην υπόθεση Novartis κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Με τρόπο επίσημο το δικαστικό βούλευμα ξεκαθαρίζει ότι και οι εισαγγελείς έκαναν καλά τη δουλειά τους και οι δημοσιογράφοι αποκάλυψαν ορθώς όσα αποκάλυψαν και οι μάρτυρες ήταν αξιόπιστοι.

     Το σκάνδαλο Novartis είναι υπαρκτό και ζημίωσε με δισεκατομμύρια τον Έλληνα φορολογούμενο. Αντίθετα απ' όσα προσπάθησε να αποκρύψει λυσσωδώς ένα πολιτικό-δημοσιογραφικό-δικαστικό κατεστημένο. Το σκάνδαλο κάνει ακόμα πιο χυδαίο ότι έλαβε χώρα στα χρόνια των μνημονίων που οι πολίτες έσφιγγαν το ζωνάρι. Είναι όμως τόσο «βαθύ» που δεν θα μπορούσε να κρυφτεί για πολύ, όπως ήλπιζαν κάποιοι. Αυτοί που με περισσό θράσος («θα τους λιώσω», «θα τους συντρίψω») απειλούσαν θεσμούς και δικαστές που απλά έκαναν τη δουλειά τους.
   Τώρα όμως υπάρχει αφωνία τόσο από αυτούς όσο και από τα μέσα που τους στήριξαν, αλλά και τα κόμματά τους που είναι βαριά εκτεθειμένα και θα πρέπει να πάρουν θέση.

   Πώς είναι δυνατόν για ένα σκάνδαλο για το οποίο η εταιρία πλήρωσε 345 εκατομμύρια στις ΗΠΑ για όσα έγιναν με αξιωματούχους στην Ελλάδα, εδώ να μην ευθύνεται κανείς;

   Η κυβέρνηση απρόθυμα και για τα μάτια του κόσμου ζήτησε καθυστερημένα αποζημίωση με σκεπτικό που εύκολα μπορεί να καταπέσει. Οι δικηγόροι της εταιρίας θα έχουν απλά να επικαλεστούν τις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί σκευωρίας. Τυχόν μη αποζημίωση θα είναι ένα δεύτερο σκάνδαλο μέσα στο σκάνδαλο.

   Έχουμε υποχρέωση στον ελληνικό λαό, όπως είπε και ο Α.Τσίπρας, η υπόθεση να φτάσει μέχρι τέλους. Καμία σκιά, κανένα σκοτάδι!

    Ο υπόνομος μόλις άνοιξε...

Σ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages