Σπύρος Πνευματικός: «Διοργανώσεις όπως η Evia Island Regatta 2022 αναδεικνύουν την Εύβοια ως ιδανικό τουριστικό προορισμό» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σπύρος Πνευματικός: «Διοργανώσεις όπως η Evia Island Regatta 2022 αναδεικνύουν την Εύβοια ως ιδανικό τουριστικό προορισμό»

Στην Κάρυστο βρέθηκε το Σάββατο 23 Ιουλίου ο βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ, Σπύρος Πνευματικός, με αφορμή την έναρξη του διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα ανοικτής θαλάσσης «Evia Island Regatta 2022», ο οποίος θα περάσει τις επόμενες αγωνιστικές ημέρες από λιμάνια της Νότιας και Κεντρικής Εύβοιας, με στόχο την ανάδειξη της Εύβοιας ως ιδανικού τουριστικού ιστιοπλοϊκού προορισμού για όλο το χρόνο. 
Ο κ. Πνευματικός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Σοφία Χατζηιωάννου, παρακολούθησε την έναρξη της αγωνιστικής διαδικασίας μαζί με το Δήμαρχο Καρύστου κ. Λευτέρη Ραβιόλο και συνεχάρη την Οργανωτική Επιτροπή και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την άρτια διοργάνωση και επικοινωνία του διεθνούς αγώνα που αποτελεί πλέον θεσμό για τη Νότια Εύβοια. Ο βουλευτής τόνισε ακόμα μία φορά τη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων για την ενίσχυση του θαλάσσιου αθλητικού τουρισμού και συνολικά της τουριστικής προβολής της περιοχής, την προσέλκυση ακόμα περισσότερων επισκεπτών και την περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. 
Στη συνέχεια, παρευρέθηκε σε συνάντηση του Δημάρχου με την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη και αντιπροσωπεία του δήμου Belfort της Γαλλίας, που είναι αδελφοποιημένος δήμος με  το δήμο Καρύστου, κατά την οποία τέθηκαν ζητήματα προβολής και ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος της Καρύστου και της Νότιας Εύβοιας συνολικά. 
Ο κ. Πνευματικός εξέφρασε τη στήριξη του σε κάθε πρωτοβουλία που αφορά την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Επίσης, ευχαρίστησε την κ. Ζαχαράκη για την έμπρακτη στήριξή της στην ανάδειξη της Εύβοιας ως ιδανικού τουριστικού προορισμού, μέσα από δράσεις προβολής και επικοινωνίας του Υπουργείου Τουρισμού. 
Το βράδυ, ο βουλευτής παρευρέθηκε στην δεξίωση της επίσημης τελετής έναρξης των αγώνων και της απονομής τιμητικών επάθλων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages