Στην ετήσια επιμνημόσυνη δέηση για τους ήρωες πιλότους, Δ. Στοϊλίδη και Ι. Χατζούδη, συμμετείχε η Σοφία Νικολάου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην ετήσια επιμνημόσυνη δέηση για τους ήρωες πιλότους, Δ. Στοϊλίδη και Ι. Χατζούδη, συμμετείχε η Σοφία Νικολάου

Στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέσθηκε χθες, Παρασκευή 29 Ιουλίου, προς τιμήν των ηρωικών πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, σμηναγoύ Δημητρίου Στοϊλίδη και υποσμηναγού Ιωάννη Χατζούδη, συμμετείχε η Σοφία Νικολάου.

Η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφια βουλευτής Εύβοιας με τη Νέα Δημοκρατία, θέλησε να τιμήσει τη μνήμη των πιλότων που έχασαν τη ζωή τους το 2007 στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα Νέα Στύρα.
Η συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, στο μνημείο των πεσόντων που βρίσκεται στη διαδρομή από Νέα Στύρα προς Πολυπόταμο, Παραβρέθηκαν επίσης, ο δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος, ο αντιδήμαρχος Νέων Στύρων, Δώρος Τζώρτζης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Εύβοιας, Περικλής Κουλκουβίνης, ο υποψήφιος δήμαρχος Καρύστου, Γιάννης Μανώλης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καρύστου, Νίκος Δρακογιάννης, εκπρόσωποι της Πολεμικής Αεροπορίας, εθελοντές πυροσβέστες από τα Νέα Στύρα, το Μαρμάρι και την Κάρυστο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages