Ανταμώσαμε με παλιά και νέα μέλη των ΟΜ Ιστιαίας, Αιδηψού και Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ανταμώσαμε με παλιά και νέα μέλη των ΟΜ Ιστιαίας, Αιδηψού και Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας.

Στα Λουτρά Αιδηψού, δίπλα στη θάλασσα, εχτές το βράδυ ανταμώσαμε με παλιά και νέα μέλη των ΟΜ Ιστιαίας, Αιδηψού και Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας. 

Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση, ιδιαίτερα φορτισμένη, αφού οι άνθρωποι της περιοχής, πριν από έναν χρόνο, είδαν τις ζωές τους να αλλάζουν.

Η τεράστια οικολογική και οικονομική καταστροφή, που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές του προηγούμενου Αυγούστου, έχουν βυθίσει τη Β. Εύβοια στην απελπισία και την ανέχεια. 
Η ανικανότητα, η άρνηση στήριξης, η εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων και ο απόλυτος εμπαιγμός της κυβέρνησης προς τους πληγέντες, τους έχουν γεμίσει θυμό και αγανάκτηση. 

Ο σ. Δημήτρης Βίτσας, όπως και βουλευτές, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και στελέχη της Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τις τοποθετήσεις τους ανέλυσαν τα προβλήματα και τη ζοφερή πραγματικότητα, όπως και τις προτάσεις μας για άμεση ανακούφιση και ανάπτυξη της Β. Εύβοιας.  

Η βραδιά συνεχίστηκε με υπέροχη μουσική.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, τα μέλη που βρέθηκαν εχτές κοντά μας. 

Ευχαριστούμε τους συντρόφους που μας χάρισαν αυτή τη συγκινητική μουσική βραδιά. 

Ευχαριστούμε τον σ. Δημήτρη Βίτσα, για την εξαιρετική Εισήγηση. 

Θερμά συγχαρητήρια στους Συντονιστές των ΟΜ, Ευγενία Φραγκουλίδη  και γιαννης καρατζουδης, όπως και στα μέλη που δούλεψαν για την εκδήλωση.

Συνεχίζουμε!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages