Ένα μεγάλο ευχαριστώ της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, στο Δήμο Χαλκιδέων και το ΔΟΑΠΠΕΧ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ένα μεγάλο ευχαριστώ της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, στο Δήμο Χαλκιδέων και το ΔΟΑΠΠΕΧ

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου, ο αντιπρόεδρος της Κ.Ο.Ε. Γιώργος Αφρουδάκης, ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος, ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, Άγγελος Βλαχόπουλος και η Πρόεδρος της ΚΟΕ Στ. Ελλάδας, Ελευθερία Σαραντίδου, εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την παραμονή τους στην πόλη μας και ευχαρίστησαν ιδιαίτερα το Δήμο Χαλκιδέων και τον ΔΟΑΠΠΕΧ, για τη συνδρομή τους και την άψογη φιλοξενία στη Χαλκίδα και τις κολυμβητικές της εγκαταστάσεις, τόσο για την πρόσφατη προετοιμασία, όσο και κατά την προ μηνών επίσκεψή τους, η οποία χαρακτηρίστηκε και γουρλίδικη, μετά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, τον Ιούλιο του 2022. 
Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, εξήρε τις αθλητικές ικανότητες και το αγωνιστικό πάθος της Εθνικής μας, ιδιαίτερα όμως αναφέρθηκε για το ήθος και την αξία τους ως απλοί άνθρωποι και μετά ως αθλητές. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο της  ΚΟΕ και όλο το προπονητικό Team, για τη επιλογή για άλλη μια φορά της Χαλκίδας και ότι η προετοιμασία της Εθνικής στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας, αποτελεί μεγίστη τιμή. 
Τέλος, κα. Σαραντίδου, τιμής ένεκεν απένειμε αναμνηστικές πλακέτες, στη Δήμαρχο Χαλκιδέων την οποία εκπροσώπησε η Π/δρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη και για στο ΔΟΑΠΠΕΧ, την οποία παρέλαβε ο Αντιπ/δρος, Παναγιώτης Νικολάου.

1ο Φιλικό προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας

Καλούμε όλους σας να συμπαρασταθούμε στον πρώτο της φιλικό αγώνα προετοιμασίας της Εθνικής μας Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, που θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας, εν όψει της προετοιμασίας για τη συμμετοχή της, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Σπλιτ της Κροατίας .

Η Είσοδος είναι ελεύθερη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages