Προχωρούν οι διαδικασίες για την πεζοδρόμησης του υπόλοιπου τμήματος της οδού Αβάντων και τμήματος της Λ. Χαϊνά - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Προχωρούν οι διαδικασίες για την πεζοδρόμησης του υπόλοιπου τμήματος της οδού Αβάντων και τμήματος της Λ. Χαϊνά

Στη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το θέμα της πεζοδρόμησης του υπόλοιπου τμήματος της οδού Αβάντων, τμήματος της Λ. Χαϊνά και η τροποποίηση του σχεδίου πόλεως.
Το έργο της πεζοδρόμησης, ουσιαστικά, αφορά στην επέκταση της πεζοδρόμησης μέχρι το ύψος της οδού Σαμαρτζή, όπου και περατώνεται η οδός Αβάντων (αρχή είναι η οδός Κριεζώτου και πέρας η οδός Σαμαρτζή), καθώς και στο τμήμα της Λεωφόρου Χαϊνά, από το ύψος της οδού Σαμαρτζή μέχρι την οδό Κατσικόγιαννη, αλλά και της κάθετης στο τμήμα αυτό οδού Κωνσταντινίδη, η οποία καταλήγει στην είσοδο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Χαλκίδας. Για να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο έργο, χρειάζεται να γίνει η τροποποίηση του σχεδίου πόλης, προκειμένου οι συγκεκριμένοι οδοί να χαρακτηριστούν ως πεζόδρομοι.
«Στόχος μας είναι, μέχρι τέλος του έτους, να έχει ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία της τροποποίησης, ώστε μέσα στο 2023 να έχουμε τη δημοπράτηση του έργου. Ένα έργο που θα δώσει ουσιαστικά μια ενιαία εικόνα και λειτουργικότητα σε έναν από τους κύριους εμπορικούς δρόμους της Χαλκίδας.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages