Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, συναντήθηκε η Σοφία Νικολάου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, συναντήθηκε η Σοφία Νικολάου

Συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Κώστα Τσιάρα, είχε σήμερα η κ. Σοφία Νικολάου, υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Εύβοιας.

Η κ. Νικολάου, ως Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, μέχρι τον Ιανουάριο του 2022, είχε άψογη συνεργασία με τις υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης και προσωπικά με τον κ. Τσιάρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στη Δικαιοσύνη αλλά και η πολιτική επικαιρότητα στη χώρα.
Η κ. Νικολάου είχε συνεργαστεί με τον κ. Τσιάρα για τη σύνταξη του νέου Σωφρονιστικού Κώδικα, ο οποίος θα τεθεί σε διαβούλευση τον Σεπτέμβριο. Ενας Κώδικας ο οποίος φιλοδοξεί να αλλάξει ριζικά την εικόνα του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας, με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και την προστασία των δικαιωμάτων των κρατουμένων.

Eκτενής ήταν η συζήτηση για τις τομές που έγιναν στο χώρο της Δικαιοσύνης από το 2019 και μετά. Όπως η ψηφιοποίηση, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, χάρη στις προσπάθειες που γίνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου.

Τέλος, η κ. Νικολάου έθεσε στον υπουργό ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι δικαστικές υπηρεσίες του νομού Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages