Τελετή Λήξης Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τελετή Λήξης Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού

Με μία πολύ όμορφη τελετή λήξης ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική σεζόν για την  Σχολή μας παρουσία του Λεόνε.  

Η μασκότ του Ολυμπιακού το  θρυλικό λιοντάρι ήρθε στη Χαλκίδα και έδωσε το παρόν στην τελετή λήξης της Σχολής μας, αλλά έκανε και την βόλτα του στην παραλία Χαλκίδας και στο  Λευκαντί που με πολύ ενθουσιασμό και χαρά μικροί και μεγάλοι έτρεχαν κοντά του για μία φωτογραφία. 
Η γιορτή και η τελετή λήξεις  έγινε στις εγκαταστάσεις της Σχολής και στην είσοδό του  o Λεόνε δέχθηκε τα χειροκροτήματα από όλους και οι φωτογραφίες  με αθλητές και γονείς ήταν συνεχόμενες.
Ακολούθησαν  παιχνίδια Survivor  και πολύ ποδόσφαιρο μεταξύ  αθλητών, μπαμπάδων και μαμάδων με τον Λεόνε ως τερματοφύλακας να υπερασπίζεται την εστία των μικρών αθλητών.

Στο τέλος έγινε η απονομή διπλωμάτων από τον Λεόνε και τους προπονητές σε όλους τους αθλητές και επιπλέον δίπλωμα  στον αθλητή του μήνα  Παναγιώτη Μπαρόλα για την πράξη του (βρήκε χρηματικό ποσό και το παρέδωσε στην Διεύθυνση Σχολής) στην διάρκεια του summer camp.

 Στο τέλος της τελετής τα βεγγαλικά φωταγώγησαν τον ουρανό στις εγκαταστάσεις της Σχολής και μικροί και μεγάλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Η Διεύθυνση της Σχολής ευχαριστεί τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους εδώ και 19 χρόνια στη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Χαλκίδα.

Ευχές για ένα καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία.

Καλή επιστροφή την νέα ποδοσφαιρική χρονιά….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages