Σπύρος Πνευματικός: «Οφείλουμε να στηρίζουμε πρωτοβουλίες που προβάλλουν το τουριστικό προϊόν της Εύβοιας» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σπύρος Πνευματικός: «Οφείλουμε να στηρίζουμε πρωτοβουλίες που προβάλλουν το τουριστικό προϊόν της Εύβοιας»

Τα θερμά του συγχαρητήρια εξέφρασε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός τόσο στους διοργανωτές του Αυθεντικού Μαραθώνιου Κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε στο Πευκί του Δήμου Ιστιαίας –Αιδηψού το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου 2022, όσο  και στους συμμετέχοντες.
Ο βουλευτής ανέφερε, ότι μετά από μία δύσκολη χρονιά για τον αθλητισμό και τον τουρισμό επιστρέφουμε σιγά- σιγά στην κανονικότητα,  στηρίζοντας πρωτοβουλίες, που αναδεικνύουν τη σημαντική συμβολή του αθλητισμού στην πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη  των Δήμων και φυσικά τον καθοριστικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Οι συμμετέχοντες- ερασιτέχνες και επαγγελματίες κολυμβητές- είχαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν  σε εντυπωσιακές διαδρομές ανοιχτής θαλάσσης στο Πευκί και να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, Ο αθλητικός τουρισμός αποτελεί μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες μορφές τουρισμού και οφείλομε όλοι να στηρίζουμε ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις  και πρωτοβουλίες, που σε συνδυασμό με παράλληλες δραστηριότητες όπως: ξεναγήσεις σε αξιοθέατα, εκθέσεις τοπικών-παραδοσιακών προϊόντων, αποτελούν πόλο έλξης για όσους παίρνουν μέρους, για τους συνοδούς και επισκέπτες. Στηρίζουμε την Εύβοια, στηρίζουμε δράσεις που δίνουν ξανά ζωή στον τόπο μας.
Ο βουλευτής στο πλαίσιο της παρουσίας του στην εκδήλωση για τις βραβεύσεις των αθλητριών και αθλητών, είχε την ευκαιρία  να πραγματοποιήσει επισκέψεις  σε χωριά της περιοχής και να συζητήσει με τους κατοίκους για τα προβλήματά τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages