Θέρισε μετάλλια στους Θερινούς αγώνες στη Χαλκίδα ο Κ.Ο. Καρπενησίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Θέρισε μετάλλια στους Θερινούς αγώνες στη Χαλκίδα ο Κ.Ο. Καρπενησίου

Με 13 χρυσά 9 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια και πολλές θέσεις μέσα στις 8αδες στους θερινούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών, που διεξήχθησαν στη Χαλκίδα 9Ιουλίου 2022, ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά των αθλητών μας 9-12 ετών, διακρίνοντας τον  Κ.Ο. Καρπενησίου ως μια από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης . 

Οι επίδοξοι κολυμβητές που ολοκλήρωσαν μια πλήρης αγωνιστική  χρονιά , με βασικό στόχο να καλύψουν τα κενά που άφησε η πανδημία, κατάφεραν με τις επιδόσεις τους να αποδείξουν ότι έχουν βάλει ισχυρές βάσεις για το μέλλον. Συγχαρητήρια σ' όλους τους συντελεστές και αυτής της επιτυχίας και κυρίως τους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια των μικρών μας αθλητών, με τις προσδοκίες όλων μας να είναι υψηλές την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τα έξοδα μετακίνησης της αποστολής κάλυψε ο ΟΠΑΣΤΕ, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στον Όμιλό μας.

Παράλληλα, στην 2η και τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα του Κ.Ο. Καρπενησίου το διάστημα 13-16 Ιουλίου 2022.

Συγκεκριμένα οι 5 αθλητές που κατάφεραν να προκριθούν έδωσαν το παρόν στο σημαντικότερο κολυμβητικό ραντεβού της χρονιάς, βιώνοντας από κοντά την μεγάλη αυτή διοργάνωση και αποκτώντας εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον της καριέρας τους.

Αγωνιστικά οι αθλητές του Βαγγέλη Λελούδη έμειναν κοντά στα ατομικά τους ρεκόρ με τον Άγγελο Κωστή να εντυπωσιάζει με το 26.66 στα 50 ελεύθερο και την 12η θέση.

Συμμετείχαν επίσης οι: Κόπανος Δημήτρης, Δροσίνη Βασιλική, Κατοίκου Μυρτώ και Κωτσή Ελισάβετ.

Με αυτό τον τρόπο έπεσε η αυλαία της φετινής κολυμβητικής σεζόν και οι αθλητές όλων των τμημάτων μας έδωσαν ραντεβού για τον Σεπτέμβριο δηλώνοντας μεγάλη ανυπομονησία και όρεξη για ακόμα περισσότερη δουλειά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages