Ζεμπίλης: Εγκρίθηκαν πιστώσεις 810.000 ευρώ στους 2 πυρόπληκτους δήμους, για δημοτικές υποδομές και αθλητικούς χώρους - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ζεμπίλης: Εγκρίθηκαν πιστώσεις 810.000 ευρώ στους 2 πυρόπληκτους δήμους, για δημοτικές υποδομές και αθλητικούς χώρους

Κατόπιν της με αρ. πρωτ.: 105970/202/22-07-2022 Απόφασης του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και Αν. Υπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη εγκρίθηκε η χρηματοδότηση δράσεων που αφορούν αποκαταστάσεις υποδομών στους δύο πυρόπληκτους δήμους της Βόρειας Εύβοιας. Ειδικότερα, εγκρίθηκε το έργο ανακατασκευής γηπέδου Βασιλικών και πολιτικής προστασίας ύψους 310.000 ΕΥΡΩ στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και το έργο κατασκευής παιδικών χαρών, ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων, κατασκευής γηπέδων σε πυρόπληκτα χωριά και πολιτικής προστασίας του Δήμου Μαντουδίου- Λίμνης – Αγίας Άννας ύψους 500.000 ΕΥΡΩ. 
Ως γνωστό, ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης σε πρόσφατη συνάντησή του με τον αρμόδιο Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα είχε ζητήσει την επίσπευση της χρηματοδότησης προς τους δύο δήμους που επλήγησαν από την φυσική καταστροφή του 2021, για τα ανωτέρω έργα και τις λοιπές δημοτικές υποδομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages