Μουσική πανδαισία στη συναυλία «100 Χρόνια Απόστολος Καλδάρας» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μουσική πανδαισία στη συναυλία «100 Χρόνια Απόστολος Καλδάρας»

Μουσική πανδαισία στη χθεσινή συναυλία «100 Χρόνια Απόστολος Καλδάρας», σε μια κατάμεστη από κόσμο πλατεία Μάλλιου, στο Κόκκινο Σπίτι. 
Τα Μουσικά Σύνολα και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΔΟΑΠΠΕΧ, υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου Πέτρου Πρόκου και ο γνωστός σε όλους λαϊκός τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος, με τη συμμετοχή στο τραούδι της Μαρίας Στέλλας Παππά και της Σοφίας Αμπελιώτη, μάγεψαν το κοινό με τα τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα, σε ένα μουσικό ταξίδι που περιελάμβανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σπουδαίου αυτού Έλληνα Συνθέτη και στιχουργού.
Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, ενώ στο φινάλε της συναυλίας, η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα εξήρε την τραγουδιστική ικανότητα, αλλά κυρίως το ήθος που συνοδεύει τη πορεία του Γεράσιμου Ανδρεάτου, σχόλιο που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Κλείνοντας η Δήμαρχος, αναφέρθηκε στη ικανότητα των μουσικών της Φιλαρμονικής και του μαέστρου της, Πέτρου Πρόκου και τέλος ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο που τίμησε αυτή την όμορφη βραδιά με την παρουσία του.
Τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμητρα Σακκελαράκη, ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, ο Δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μπουραντάς, ο γνωστός φοροτεχνικός κ. Αμπελιώτης, ο πρ.Βουλευτής Άγγελος Πνευματικός, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία της μητέρας του Ανδρεάτου, Βασιλικής και της κόρης του Νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages