Σπύρος Πνευματικός : « «Πράσινο» φως σε έργα ανάπλασης σε Δήμους της Εύβοιας» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σπύρος Πνευματικός : « «Πράσινο» φως σε έργα ανάπλασης σε Δήμους της Εύβοιας»


Θετικά αποτελέσματα προέκυψαν μετά τη συνάντηση του βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ Σπύρου Πνευματικού με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα σχετικά με την πορεία έργων ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους των Δήμων Χαλκιδέων, Ιστιαίας -  Αιδηψού και Καρύστου.
Συγκεκριμένα, μετά από ενημέρωση που είχε ο βουλευτής, υλοποιούνται οι δεσμεύσεις του Υπουργού, καθώς οριστικοποιήθηκε η εξασφάλιση χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση των εξής έργων:  Της ανάπλασης του «Πάρκου Ελευθερίας»  Χαλκίδας, για το οποίο ο Δήμος έχει καταθέσει πρόταση στο Πρόγραμμα Επενδύσεων  στο πλαίσιο του Εθνικού Ταμείου Ανάκαμψης,   της βιοκλιματικής ανάπλασης του κέντρου Ιστιαίας και της  ανάπλασης της παραλίας Μαρμαρίου του Δήμου Καρύστου.  
Όπως αποδεικνύεται, η συνεργασία Κυβέρνησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Υπουργείου, υποβάλλοντας ολοκληρωμένες προτάσεις  οδήγησε σε θετικές εξελίξεις με αποτέλεσμα να επιτύχουν την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων προς όφελος των πολιτών και της βιώσιμης ανάπτυξης, δημιουργώντας αναπτυξιακές προοπτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages