Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στη Β. Εύβοια - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στη Β. Εύβοια

Β.Εύβοια 17/6/22

Για τρίτη φορά μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του προηγούμενου Αυγούστου, η πολύπαθη Βόρεια Εύβοια υποδέχθηκε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα.
Ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας είχε σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιστιαίας και στη συνέχεια επισκέφθηκε τις πυρόπληκτες περιοχές, όπου το δάσος και οι άνθρωποι που δουλεύουν μέσα σε αυτό, έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. 
Συναντήθηκε και συζήτησε με τους Δημάρχους των δύο πυρόπληκτων Δήμων Ιστιαίας - Αιδηψού και Αγίας Άννας - Λίμνης - Μαντουδίου, τους δασάρχες των περιοχών, με ρητινοκαλλιεργητές, μελισσοκόμους, αγρότες, συκοπαραγωγούς, εκπροσώπους των αναγκαστικών συνεταιρισμών, εργαζόμενους από το Κέντρο Υγείας, εκπροσώπους επαγγελματικών σωματείων της περιοχής, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και πολίτες. 

Τίποτα δεν έχει γίνει εδώ και δέκα μήνες. 

Αντίθετα, ο εμπαιγμός και η εκμετάλλευση έχουν την τιμητική τους, εδώ στη Βόρεια Εύβοια. 

-Αποζημιώσεις και έργα, στον "αέρα".

-Το "όραμα Μπένου " μια παρωδία που πλέον αναγνωρίζουν όλοι.

-Πάρτυ ιδιωτικών συμφερόντων.  

-Υποβαθμίσεις σχολείων.

-Τεράστιες αδυναμίες στις δομές υγείας και στον στόλο του ΕΚΑΒ. 

Η καταστροφή και η εξαθλίωση των κατοίκων και των επαγγελματιών, η εγκατάλειψη από την κυβέρνηση της Ν.Δ., αναδείχτηκαν από όλους και ζητήθηκε πολυεπίπεδη στήριξη.

Ελπίδα όλων, όπως ανέφεραν οι ίδιοι οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας, η ανατροπή του σημερινού πολιτικού σκηνικού και η διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. 
 
Ο Πρόεδρος συνοδευόταν από τους Βουλευτές, τα στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής από την Εύβοια και στελέχη των δύο Οργανώσεων Μελών, όπως και της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας. 

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages