Συνάντηση Θ. Ζεμπίλη με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Κ. Σκούμα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση Θ. Ζεμπίλη με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Κ. Σκούμα

Συνάντηση με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης. Συζήτησαν θέματα που αφορούν την ενίσχυση της αστυνόμευσης στην Εύβοια, το κτιριακό πρόβλημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας και υπηρεσιακά ζητήματα.  

Ο Βουλευτής Ευβοίας έθεσε το μείζον ζήτημα της στέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Ο Θανάσης Ζεμπίλης υπογράμμισε στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ότι «το στεγαστικό πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα, δεδομένου ότι αποτελεί τροχοπέδη στη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας». Ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας συμφώνησε με τον Βουλευτής Ευβοίας στο ότι πρέπει να βρεθεί το συντομότερο κατάλληλο οικόπεδο για την κατασκευή σύγχρονου κτηρίου, που θα στεγάσει τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Σε διαφορετική περίπτωση ο κ. Ζεμπίλης ανέφερε ότι θα πρέπει να εξεταστεί η περίπτωση μίσθωσης. 
Έπειτα, ο Θανάσης Ζεμπίλης έθεσε στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. το θέμα της ενίσχυσης της αστυνόμευσης της Εύβοιας, δεδομένου ότι κατά τους θερινούς μήνες οι ανάγκες της υπηρεσίας αυξάνονται λόγω αύξησης της επισκεψιμότητας. «Η εμπέδωση μεγαλύτερου αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες και η αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας προϋποθέτουν την επαρκή στελέχωση και ενδυνάμωση της υπηρεσίας», ανέφερε ο Βουλευτής Ευβοίας. 

Συζητήθηκαν, επίσης, υπηρεσιακά ζητήματα των αστυνομικών υπαλλήλων, με τον Θανάση Ζεμπίλη να ζητά την στήριξη των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., καθώς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πρόληψης και της καταστολής για την ασφάλεια μας.   

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας ανέφερε ότι θα εξετάσει τα αιτήματα του Βουλευτή Ευβοίας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να έχουν συχνή επαφή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages