Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη η Σοφίας Νικολάου υποψήφια Βουλευτής Εύβοιας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη η Σοφίας Νικολάου υποψήφια Βουλευτής Εύβοιας

Η Σοφία Νικολάου από σήμερα είναι επισήμως υποψήφια Βουλευτής του Νομού Εύβοιας για τις επόμενες εθνικές εκλογές. Η ανακήρυξη της έγινε με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία γνωστοποιήθηκε μέσω ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και αφορούσε την ενίσχυση της γυναικείας παρουσίας στα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Μαζί με την κα. Νικολάου επισημοποιήθηκαν και οι υποψηφιότητες των Υφυπουργών Δόμνας Μιχαηλίδου, Μαρίας Συρεγγέλα και Σοφίας Ζαχαράκη.
Ακολουθεί όλη η ανακοίνωση:

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και στο πλαίσιο της ενίσχυσης της γυναικείας παρουσίας στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις εκλογές του 2023, η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Α εκλογική περιφέρεια Πειραιώς, η Υφυπουργός για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα στην Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής και η δικηγόρος, πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, στην Εύβοια.

Σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η κα. Νικολάου τόνισε:

«Ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε σήμερα κι επίσημα την υποψηφιότητά μου με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές, στην εκλογική περιφέρεια της Εύβοιας. Τον ευχαριστώ για τη στήριξή του και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Πάμε δυνατά για να αλλάξουμε την Εύβοια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages