Ερώτηση του Μ. Χατζηγιαννάκη στη βουλή για το επικείμενο κλείσιμο των καταστημάτων της Εθνικής τράπεζας σε Αιδηψό και Λίμνη - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ερώτηση του Μ. Χατζηγιαννάκη στη βουλή για το επικείμενο κλείσιμο των καταστημάτων της Εθνικής τράπεζας σε Αιδηψό και Λίμνη

Την αναστάτωση και τις αντιδράσεις των πολιτών, των φορέων και του επιχειρηματικού κόσμου της Βορειοδυτικής Εύβοιας για την απόφαση της Εθνικής τράπεζας να κλείσει τα καταστήματά της σε Αιδηψό και Λίμνη φέρνει με ερώτησή του στη βουλή ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία επικαλείται την επιστολή διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Ευβοίας και των Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων των δύο περιοχών, αναλύοντας τα προβλήματα που θα προκαλέσει η κατάργηση των δύο υποκαταστημάτων σε δύο περιοχές με έντονη τουριστική κίνηση και επισκεψιμότητα άνω των 200.000 τουριστών και επισημαίνοντας πως το γενικότερο οικονομικό κλίμα μετά από την πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου έχει ήδη πλήξει την τοπική αγορά, με πολλές από τις επιχειρήσεις να εμφανίζουν σημαντική μείωση του τζίρου τους.
Όπως τονίζει ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η απόσταση που θα πρέπει να διανύουν πλέον οι μόνιμοι κάτοικοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι και οι επαγγελματίες για μια απλή τραπεζική συναλλαγή, σε μία περίοδο ειδικά που η βενζίνη υπερβαίνει τα 2,5 ευρώ το λίτρο, θα αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον χρόνο που θα πρέπει να αφιερώσουν για μία και μόνο συναλλαγή με την τράπεζα. 

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης ζητά να μάθει από τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση, ώστε να μην κλείσουν τα καταστήματα της Τράπεζας σε δύο περιοχές της πυρόπληκτης Βόρειας Εύβοιας που παλεύουν να ξανασταθούν στα πόδια τους, καθώς και πώς προτίθεται να διασφαλίσει ότι θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται οι τοπικοί πληθυσμοί της Αιδηψού και της Λίμνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages