Στην 8η θέση της Ευρώπης οι Μεταξάς Κωνσταντίνος και Τριγώνης Παντελεήμων του Ν.Ο. Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην 8η θέση της Ευρώπης οι Μεταξάς Κωνσταντίνος και Τριγώνης Παντελεήμων του Ν.Ο. Χαλκίδας

Με μια μεγάλη επιτυχία στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας Μεταξάς Κωνσταντίνος και Τριφώνης Παντελεήμων από το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κανόε καγιάκ Σπριντ εφήβων και νέων κάτω των 23 ετών ,που διεξήχθη από 24/6-26/6 στο Βελιγράδι, καθώς κατέκτησαν την 8η θέση στο τελικό του διθέσιου καγιάκ εφήβων στην Ολυμπιακή απόσταση των 500 μέτρων. 
Ήταν αναμφίβολα μία σημαντική διάκριση καθώς ήταν και για τους δύο τους η πρώτη συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση αυτού του επιπέδου. Στην Ελληνική αποστολή συμμετείχε και η Καμινάρη Ελευθερία η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο διθέσιο καγιάκ νέων γυναικών στην απόσταση των 500 μέτρων. 
Με αυτό το αποτέλεσμα κλείδωσαν και την συμμετοχή τους για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Σεγκεντ αρχές Σεπτεμβρίου.
Ο προπονητής του σωματείου Κιαπέκος Θεόδωρος δε θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των παιδιών μιας και έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα σε αθλητές από χώρες που έχουν μακρά παράδοση στο άθλημα, δείχνοντας έτσι τη σωστή δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στο τμήμα καγιάκ σπρίντ του Ναυτικού Ομίλουτ Χαλκίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages