Παρουσίαση προγράμματος του 6ου bio – Mechanical Festival - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Παρουσίαση προγράμματος του 6ου bio – Mechanical Festival

Το Θέατρο Χαλκίδας ενόψει του 6ου bio – Mechanical Festival σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου με σκοπό την παρουσίαση του προγράμματος του 6ου bio – Mechanical Festival από την Καλλιτεχνική Διευθύντρια κ. Μαρία Βαρδάκα και τα μέλη της καλλιτεχνικής επιτροπής κ. Μαίρη Μουρσελλά, κ. Μαίρη Χουλιέρη και κ. Δημήτρη Λιανοστάθη. 

Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να δούνε πρώτοι την αφίσα του 6ου bioMechanical festival όπως αυτή σχεδιάστηκε από τους Patitiri Design και την αφίσα της παράστασης του Θεάτρου Χαλκίδας που θα ανοίξει το 6ο bio – Mechanical Festival, «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Oυίλλιαμ Σαίξπηρ, σχεδιασμένη από τον Πέτρο Χριστούλια.
 Παράλληλα, το θέατρο Χαλκίδας θα καλωσορίσει τους εθελοντές του 6ου bio – Mechanical Festival και την Υπεύθυνη της ομάδας εθελοντών, κ. Βικτώρια Αδάμ. 

Θα ακολουθήσει γνωριμία και συζήτηση με τα μέλη του Θεάτρου Χαλκίδας, τους συνδιοργανωτές του θεσμού, τους συντελεστές της παράστασης και τους χορηγούς που στηρίζουν τον πολιτισμό παρά τις αντιξοότητες των τελευταίων ετών.

Η Συνέντευξη Τύπου, θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Παλίρροια, στην παραλία Χαλκίδας, το Σάββατο, 2 Ιουλίου και ώρα 11:00.

Η Συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί και διαδικτυακά. 
Μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ.
Παρακαλούμε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως) σας στο σύνδεσμο: 

https://form.jotform.com/220736588953065
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2221 181350
Email Γραφείου Τύπου: pr@bm-festival.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages