Ο ΑΚΟΛ στην τελετή έναρξης-λήξης του final-four που έγινε στη Βοιωτία - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο ΑΚΟΛ στην τελετή έναρξης-λήξης του final-four που έγινε στη Βοιωτία

Ο ΑΚΟΛ συμμετείχε με τμήματα της γυμναστικής στην τελετή έναρξης-λήξης του final-four που έγινε στη Βοιωτία
Μετά από πρόσκληση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, την Παρασκευή 20 Μαίου στην Αλίαρτο αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων μας,  Τσιρλίντιγκ και Αεροβικής συμμετείχαν στην τελετή έναρξης του Πανελληνίου Σχολικού Αγώνα Καλαθοσφαίρισης (final-four) και παρουσίασαν τα προγράμματά τους με την καθοδήγηση των προπονητριών, Λουκία Τσάπρα ,Μαργαρίτα Λάμπρου και Κατερίνα Καλέγκα, ενθουσιάζοντες τους θεατές.
   Επίσης την Κυριακή στη Λιβαδειά στο Κλειστό Γυμναστήριο στον τελικό του final-four με κεντρικό σύνθημα « Όχι στον σχολικό εκφοβισμό, Ναι στον σχολικό αθλητισμό»  αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων μας,  Τραμπολίνου και  Τσιρλίντιγκ και οι προπονητές τους Κατερίνα Καλέγκα και Βασίλης Κωτσαδάμ ,συμμετείχαν στην τελετή λήξης παρουσιάζοντας κάποια  προγράμματα.
  Το ΔΣ του ΑΚΟΛ συγχαίρει την νικήτρια ομάδα και όλες τις σχολικές ομάδες που συμμετείχαν την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Βοιωτίας για την διοργάνωση , τους αθλητές και αθλήτριες  των αγωνιστικών μας τμημάτων για την συμμετοχή τους .
     Αναμνηστική πλακέτα παρέδωσε στον Γενικό Αρχηγό του ΑΚΟΛ κ. Γιάννη Μίγα, ο εκπρόσωπος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας για την συμμετοχή και παρουσία τμημάτων Γυμναστικής του Ομίλου μας στην τελετή έναρξης και λήξης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Καλαθοσφαίρισης (final-four) Ελλάδας -Κύπρου που έγιναν στη Βοιωτία στις 20-22/05/2022.

                                                          ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
         ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΑΤΣΙΔΗΣ                           ΦΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages