Ο ΑΚΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο ΑΚΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο

ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΚΑΛΕΓΚΑ
Πολύ υψηλό επίπεδο και θέαμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο σύμφωνα με την Ε.Γ.Ο με την κερκίδα γεμάτη κόσμο και τους αθλητές και αθλήτριες να εντυπωσιάζουν.
Οι αγώνες  φιλοξενήθηκαν  στον Μαραθώνα στο Αθλητικό Κέντρο «Παναγιώτης Χαμηλοθώρης», στις 6 και 7 Μαϊου 2022 . Τους Πανελλήνιους τίτλους κέρδισαν ο Νίκος Σαββίδης στο ατομικό Ανδρών και η Λίλα Κασάπογλου στο Ατομικό Γυναικών.
Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με τους αθλητές και αθλήτριες  του αγωνιστικού τμήματος Τραμπολίνου που προκρίθηκαν στον τελικό από τον προκριματικό αγώνα που προηγήθηκε στους Αγ. Θεοδώρους.
     Στο  DMT στην κατηγορία γυναικών η Κατερίνα -Τσαμπίκα Καλέγκα κατετάγη την 4η θέση.
Στην κατηγορία εφήβων ο Δημήτρης Χρήστου 6η θέση και 7η θέση στο Τραμπολίνο  και στην κατηγορία νεανίδων η Ιωάννα Μπράλιου  στην 8η θέση.
Επίσης ο αθλητής και προπονητής του συλλόγου μας Βασίλης Κωτσαδάμ, στην κατηγορία  Ανδρών κατετάγη στην 9η θέση και 1η θέση στο ομαδικό .
    Τους αθλητές συνόδευσε η Ελένη Τουλουμενίδου μέλος του ΔΣ .
     Συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες που παρόλο τις αντίξοες συνθήκες της φετεινής χρονιάς κατάφεραν να συμμετάσχουν και να διακριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .
Πολλά συγχαρητήρια και στους δύο νέους προπονητές του τμήματος στην Κατερίνα Καλέγκα και στον Βασίλη Κωτσαδάμ  οι οποίοι  εισέπραξαν πολλά μπράβο στους αγώνες. 


                                                           ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
         ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΑΤΣΙΔΗΣ                                 ΦΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΑΚΟΛ


ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΜΠΡΑΛΙΟΥ

ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΧΡΗΣΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages