Ηχηρό μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφή βίας από τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ηχηρό μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφή βίας από τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Χαλκιδέων

Με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, η δράση  «Δεν θα χορέψω στο ρυθμό σας», από τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Χαλκιδέων, με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Τα παιδιά, με θεατρικά και χορευτικά παιχνίδια, «πέρασαν» το δικό τους μήνυμα καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας, είτε εμφανίζεται εν μέσω πολέμου, είτε εν μέσω ειρήνης και στην καθημερινότητά μας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. Αικατερίνη Μεγάλου, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. Αναστασία Ψυχογυιού και η Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. Γιώτα Οκτωνιάτη.
Στον σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος Χαλκιδέων έδωσε συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ., τους εργαζόμενους, τις εκπαιδευτικούς των ΚΔΑΠ, και κυρίως στα παιδιά για την προσπάθεια ευαισθητοποίησης και στους γονείς που ωθούν τα παιδιά στη συμμετοχή σε δημιουργικές δραστηριότητες. «Επειδή ζούμε σε πάρα πολύ δύσκολους καιρούς,  το μήνυμα που μας δίνετε σήμερα πρέπει να ακουστεί παντού. Να λέμε όχι σε κάθε μορφή βίας, να νιώθουμε ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που έχουμε και να κυριαρχούν τα θετικά συναισθήματα έναντι των αρνητικών, ιδιαίτερα αυτό της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Τα παιδιά, με το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους μας δείχνουν τον δρόμο.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages