Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ»

Το Δημοτικό Θεάτρο «Ορέστης Μακρής», στο Πάρκο Λαού, υποδέχεται για σήμερα Σάββατο 28/5/22 και ώρα 20:30, την πρώτη παιδική θεατρική παράσταση στην πόλη μας. 
Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου συνεχίζοντας την επιτυχημένη δεκαοχτάχρονη πορεία της, φέτος ανανεώνεται και δημιουργεί μία ξεχωριστή παράσταση για παιδιά, «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ». Ένα τρυφερό παραμύθι, της Γκαμπριέλ-Σουζάν Μπαρμπό ντε Βιλενέβ, που αποτελεί ύμνο στην ομορφιά της ψυχής και στη δύναμη της καλοσύνης, θα παρουσιαστεί σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα  και για όλη την καλοκαιρινή σεζόν.
Η έμπειρη ΚΕΛΛΥ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗ σκηνοθετεί μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες αγάπης, που έχει συγκινήσει διαχρονικά μικρούς και μεγάλους και μας αποδεικνύει ότι όλα τα θαύματα μπορούν να συμβούν, αρκεί να βλέπουμε με τα μάτια της ψυχής.
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, με τις τρυφερές και παιχνιδιάρικες νότες του, αγγίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων θεατών. 
Ο  ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ δίνει ρυθμό και κατευθύνει τα βήματα των ηρώων της ιστορίας μας.
 
Οι πολυτάλαντοι ηθοποιοί παίζουν, τραγουδούν, χορεύουν και εναλλάσσονται ακατάπαυστα στους ρόλους - σύμβολα μιας ιστορίας, που έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι πρέπει να υπερβούμε την κυριαρχία της εικόνας, να αφιερώσουμε χρόνο, να αφοσιωθούμε στον «άλλον», για να ανακαλύψουμε τους κρυμμένους  θησαυρούς της ψυχής του.
  Μια ιστορία που αποκτά ιδιαίτερο νόημα για μια γενιά που μεγαλώνει, αισθάνεται και γνωρίζει τον κόσμο με καταιγιστικούς ρυθμούς μπροστά σε μια οθόνη, μη μαθαίνοντας τους κώδικες ουσιαστικής επικοινωνίας της καρδιάς.
Στην παράσταση παίζουν έξι ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση.
Τιμή προπώλησης 9€ στο Viva.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages