Συνάντηση Προέδρου ΚΕΕΕ Γιάννη Μασσούτη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση Προέδρου ΚΕΕΕ Γιάννη Μασσούτη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη

 «Aμοιβαία διάθεση να προχωρήσουμε και να εμβαθύνουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας» δήλωσε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος του ΕΒΕΘ  κ. Γιάννης Μασούτης μετά την εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη έκαναν σήμερα, 12 Μαΐου 2022, στο Δημαρχείο της Αθήνας, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος του ΕΒΕΘ κ. Γιάννης Μασούτης και ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης.
 Η συνάντησή τους  έγινε σε θερμό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, μεταξύ των οποίων η στενή συνεργασία σε ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης και υποστήριξης των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
 Η ηγεσία της ΚΕΕE πρόσφερε συμβολικά στον κ. Μπακογιάννη ένα πιστό αντίγραφο της απόφασης της Α` Εθνοσυνέλευσης της Επιδαύρου, τυπωμένη σε αυθεντικό πάπυρο.
 Με το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΚΕΕE κ. Γιάννη Μασούτης τόνισε: «Η σημερινή συνάντηση μας με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη αναδεικνύει την αμοιβαία διάθεση να προχωρήσουμε και να εμβαθύνουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages