Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης του Δήμου Χαλκιδέων στη Γιορτή της Μητέρας στην ΕΑΒ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης του Δήμου Χαλκιδέων στη Γιορτή της Μητέρας στην ΕΑΒ

Η ιδιότητα της μητέρας αποτελεί έναν ρόλο πολλών απαιτήσεων. Όσο κι αν προσέξει και μελετήσει ποτέ δεν πρόκειται να αισθανθεί σίγουρη για το αποτέλεσμα.  Σε κάθε στάδιο ανάπτυξης του παιδιού, μία μητέρα προσαρμόζει και αλλάζει τον ρόλο της. Η επικοινωνία μέσω συζήτησης με τα παιδιά της, η ανοιχτή πάντα αγκαλιά που διαθέτει για αυτά, η φροντίδα και η στήριξη, η ασφάλεια και η ζεστασιά, η εμψύχωση και η ενθάρρυνση αποτελούν προϋπόθεση για εκείνη προς αυτά και ως ανταμοιβή αρκεί το χαμογελό και η ευτυχία τους για να είναι εκείνη καλά.
Ο ρόλος της μητέρας είναι πολυμορφικός. Περιλαμβάνει παράλληλα κι άλλους πρόσθετους ρόλους, όπως: Γυναίκα-μητέρα-σύντροφος, Γυναίκα-μητέρα-νοικοκυρά, Γυναικα-μητέρα-εργαζομενη, Γυναίκα-μητέρα-κόρη.
Η μητέρα είναι ένα πλάσμα που φέρνει ζωή. Ένα πλάσμα που δημιουργεί πάνω στη γή. Αυτό γιορτάζουμε κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Γιορτάζουμε εκείνη που αποτελεί πηγή έμπνευσης χιλιάδων ποιητών, ζωγράφων και συγγραφέων, Εκείνο τον ρόλο της γυναίκας που όταν χρειαστούμε κάτι είναι η πρώτη που θα ανατρέξουμε με τη σκέψη, με τη φωνή.  
Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Χαλκιδέων, με αφορμή την φετινή γιορτή της μητέρας, συμμετείχε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (Ε.Α.Β.) στις εγκαταστάσεις της Τανάγρας, για να τιμήσει τις εργαζόμενες μητέρες και στην συνεχή προσπάθειά τους να συνδυάζουν τις αυξημένες επαγγελματικές  δεξιόητητες και την στήριξη της οικογένειάς τους και των παιδιών τους. Για τον πολυδιάστατο ρόλο της εργαζόμενης μητέρας, εκ μέρους του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας, μίλησε η Κοινωνική Λειτουργός κα Φ. Γεροχειμώνα. 
Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την Ε.Α.Β., για την συμμετοχή του στην εκδήλωση.
Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Χαλκιδέων τιμάει τη Γυναίκα-Μητέρα. Χρόνια πολλά!
   
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages