Θ Ζεμπίλης: Κατεπείγουσα δημοπράτηση με το σύστημα μελέτη-κατασκευή.για τις γέφυρες Φύλλων, Βασιλικού, Αφρατίου. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Θ Ζεμπίλης: Κατεπείγουσα δημοπράτηση με το σύστημα μελέτη-κατασκευή.για τις γέφυρες Φύλλων, Βασιλικού, Αφρατίου.

Ζεμπίλης: Κατεπείγουσα δημοπράτηση με το σύστημα μελέτη-κατασκευή (ν.4412/2016) για τις γέφυρες Φύλλων, Βασιλικού, Αφρατίου. Εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης. 
 
 
Με την υπ. αρ. 114091/2022 απόφαση της Γενικής Γραμματέως Υποδομών Μαρίας Έλλης Γεραρδή εγκρίθηκαν τα Τεύχη Δημοπράτησης, προκειμένου να δημοπρατηθεί με το σύστημα μελέτη - κατασκευή , βάσει του Νόμου 4412/2016, το έργο των αποκαταστάσεων των τριών γεφυρών, κατά μήκος του ποταμού Λήλαντα, στους οικισμούς Βασιλικού, Φύλλων, Αφρατίου του Δήμου Χαλκιδέων, που υπέστησαν ζημιά από την καταιγίδα «Θάλεια».
  Τα Τεύχη Δημοπράτησης συμπεριλαμβάνουν τα εξής: Προϋπολογισμό Δημοπράτησης, Τιμολόγιο Δημοπράτησης, Κανονισμό Μελετών Έργου (Κ.Μ.Ε.), Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων (Ε.Σ.Υ.), Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων (Τ.Σ.Υ.), Τεχνική Περιγραφή (Τ.Π.), Τεκμηρίωση σκοπιμότητας του έργου, Απαιτήσεις επιτελεστικότητας, Καταγραφή των κινδύνων και κατανομή των προκυπτουσών διακινδυνεύσεων. 

Ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης, με συχνές παρεμβάσεις τόσο προς την αρμόδια Γενική Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Υποδομών όσο και προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, είχε ζητήσει να μην δοθεί άλλη παράταση για την ολοκλήρωση των μελετών, καθώς η διαδικασία είχε καθυστερήσει. Σε πρόσφατη συνάντηση, μάλιστα, με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη, ο Βουλευτής Ευβοίας ζήτησε να μην υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις στη δημοπράτηση και στην υλοποίηση του έργου, καθώς το συγκεκριμένο έργο αποτελεί προτεραιότητα για την τοπική κοινωνία. 
 
Ειδικότερα, ο Θανάσης Ζεμπίλης ανέφερε ότι «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια καθυστερήσεων, καθώς η ομαλότητα της κυκλοφορίας πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί και η ζωή στις παραπάνω περιοχές να επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages