Στην 1η θερινή ημερίδα κολύμβησης της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας ο Κ.Ο. Καρπενησίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην 1η θερινή ημερίδα κολύμβησης της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας ο Κ.Ο. Καρπενησίου

Στην Χαλκίδα ταξίδεψε το αγωνιστικό τμήμα (αγωνιστική και προαγωνιστική) του Κ.Ο.Καρπενησίου, το Σάββατο 21 Μαΐου για τους αγώνες της 1ης θερινής ημερίδας κολύμβησης της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας. 

Η ομάδα μας συμμετείχε με 22 αθλητές, 8 της αγωνιστικής κατηγορίας και 14 της προαγωνιστικής. Οι προπονητές μας είχαν την ευκαιρία σε αυτούς τους αγώνες να κάνουν διάφορες δοκιμές στους αθλητές μας οι οποίοι με την σειρά τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, έκαναν πολλά ατομικά ρεκόρ και έδειξαν σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει των σπουδαιότερων αγώνων της σεζόν που έρχονται τον Ιούνιο. 
Άξιο αναφοράς, οι δυο επιπλέον αθλητές που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες, οι Μπόνιας Μανώλης και Καρανίκας Ιωάννης, οι οποίοι μπήκαν στο κλίμα της ομάδας και ένοιωσαν από κοντά την εμπειρία τόσο των αγώνων όσο επίσης και της ομαδικότητας, της παρέας, της στήριξης και όλων όσων προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά μας. 

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές του συλλόγου, Βαγγέλης Λελούδης και Μάριος Κωνσταντακόπουλος. 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ο.Π.ΑΣΤ.Ε. (Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας) για την οικονομική του ενίσχυση ως προς την κάλυψη των εξόδων της μετακίνησής της αποστολής μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages