Θ. Ζεμπίλης: Μετά το 14ο Συνέδριο συνεχίζουμε με τη κοινωνία στον δρόμο της ευθύνης! Πάντα μαζί! Πάντα μπροστά! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Θ. Ζεμπίλης: Μετά το 14ο Συνέδριο συνεχίζουμε με τη κοινωνία στον δρόμο της ευθύνης! Πάντα μαζί! Πάντα μπροστά!

Ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης, που με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου ορίστηκε πρόεδρος Εφορευτικής Επιτροπής για την ανάδειξη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής, μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας και των εργασιών του Συνεδρίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:   

«Ακολουθώντας τις βασικές αρχές της παράταξης, που έχουν στον πυρήνα τους την υπευθυνότητα, τις δημοκρατικές αξίες και την αλήθεια, ολοκληρώσαμε το 14ο Συνέδριο και συνεχίζουμε με τη κοινωνία στον δρόμο της ευθύνης. Η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο φιλελεύθερο και πατριωτικό κόμμα που ενώνει όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και με οδηγό την λογική μάχεται για καλύτερες συνθήκες ζωής, κοινωνική δικαιοσύνη και πρόοδο».
Τέλος, ο Βουλευτής Ευβοίας χαιρέτισε την εκλογή του πρώην προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Εύβοιας Φώτη Λαγού στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. «Είναι σημαντικό ότι η κομματική μας οργάνωση στην Εύβοια εκπροσωπείται στην Π.Ε. από έναν νέο και ικανό  άνθρωπο, που προέρχεται από την πάντα μαχητική νεολαία της» σημείωσε ο Θανάσης Ζεμπίλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages