Συνάντηση Σ. Νικολάου με τον νέο Αρχηγό της Αστυνομίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση Σ. Νικολάου με τον νέο Αρχηγό της Αστυνομίας

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχε η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, με τον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνο Σκούμα. Η κα. Νικολάου συνεχάρην τον νέο αρχηγό για την ανάληψη των καθηκόντων του με τον οποίο είχε ιδιαίτερα καλή συνεργασία κατά την θητεία της στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όταν εκείνος ήταν γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.
Ως βασικά θέματα της συζήτησης αναδείχθηκαν η ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων της Εύβοιας, αλλά και η γενικότερη ασφάλεια των πολιτών, ζητήματα για τα οποία έχει ζωηρό ενδιαφέρον η κα. Νικολάου.
Μετά το τέλος της συνάντησης η κα. Νικολάου δήλωσε: 
«Επισκέφτηκα το νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνο Σκούμα, και τον συνεχάρην για την ανάληψη των καθηκόντων του.
Με τον Κωνσταντίνο Σκούμα συνεργάστηκα εξαιρετικά από τη θέση της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και στο μέλλον.
Συζητήσαμε τα φλέγοντα θέματα της ασφάλειας των πολιτών και τις δράσεις που υλοποιεί η Ελληνική Αστυνομία. Ειδικά για την Εύβοια, πρόθεση του νέου Αρχηγού είναι η ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων με προσωπικό και με υλικοτεχνική υποδομή, όπως ειδικό εξοπλισμό, περιπολικά και μηχανές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages