Επίσκεψη της Σοφίας Νικολάου στη Β. Εύβοια - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη της Σοφίας Νικολάου στη Β. Εύβοια

Συναντήσεις της Σοφίας Νικολάου στην Β. Εύβοια

Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Σειρά συναντήσεων με τοπικούς παράγοντες της Βόρειας Εύβοιας είχε η Σοφία Νικολάου την Μ. Τετάρτη, καθώς βρέθηκε στο δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Αννας. Η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής συναντήθηκε αρχικά στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνιώτη και αντάλλαξε απόψεις με τους αντιδημάρχους και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου για την βέλτιστη ανάπτυξη της περιοχής και για το σχέδιο ανασυγκρότησης που είναι σε εξέλιξη μετά την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού.
Στην Αγία Άννα συνομίλησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας, Βαγγέλη Κούκουζα, με εκπροσώπους του Συλλόγου Επαγγελματιών, με ανθρώπους της αγοράς και του Τουρισμού. Άκουσε με προσοχή τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες απόψεις τους για τα προβλήματα που υπάρχουν και τις λύσεις που πρέπει να δοθούν.
Η επίσκεψή της πρώην Γ.Γ στον δήμο ολοκληρώθηκε με προσκύνημα στον πανέμορφο ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι.
Την προηγούμενη ημέρα, η Σοφία Νικολάου, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε κάνει σαφές ότι κατά τη γνώμη της η Εύβοια χρειάζεται ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο το οποίο θα φέρει ανάπτυξη, δουλειές και θα κρατήσει τους ανθρώπους στον τόπο τους, γεγονός που κάνει πολύ σημαντικές τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για το νέο οδικό άξονα.
Όπως τόνισε η κα. Νικολάου, «σχεδόν εννέα μήνες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, η πατρίδα μας προσπαθεί να κλείσει τις πληγές της. Έχουν γίνει πολλά από αυτή την κυβέρνηση και οι Ευβοιώτες έχουν τη στήριξη και τη βοήθεια σε κάθε βήμα που κάνουν για να ξανασταθούν στα πόδια τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages